INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - FC BARCELONA, MIERCURI, ORA 21:45

Dani Alves: "Barcelona va fi în semifinale"

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Dani Alves îşi doreşte ca Barcelona să marcheze pe "Emirates" şi presiunea care există acum asupra echipei sale, fiind favorită pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, să treacă pe umerii englezilor.

"Sîntem favoriţi şi există o presiune mai mare asupra noastră, dar e normal. Putem fi campioni, dar încă nu avem garanţia că vom fi în semifinale. Calificarea se va decide pe Camp Nou, chiar dacă noi ne dorim să tranşăm totul încă de la Londra.

În Europa nu există meciuri uşoare. Totuşi, dacă jucăm aşa cum ştim, dacă ne impunem ritmul, ar trebui să obţinem un rezultat bun. Fiecare meci e altfel şi Primera e diferită de Liga Campionilor. Contra celor de la Osasuna am forţat pentru a rupe sistemul defensiv, dar sînt convins că Arsenal joacă un altfel de fotbal. Dacă englezii vor greşi în încercarea de a avea posesia, vom marca. Sînt sigur!"

Scopul nostru este să înscriem la Londra şi să punem presiune asupra englezilor. În campionat am demonstrat de ce sîntem în stare, acum trebuie s-o facem şi în Liga Campionilor. Sînt optimist ca întotdeauna şi dacă mă întrebaţi pe mine Barcelona va fi în semifinalele Ligii Campionilor", a spus Alves, conform elmundodeportivo.es

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează