INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VILLARREAL

Superstarul lui Villarreal, încrezător înaintea duelului cu Bayern: „Sunt unul dintre cei mai buni din lume”

Arnaut Danjuma/ FOTO: Imago
Arnaut Danjuma/ FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 12:05 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 13:05

Villarreal o întâlnește acasă pe Bayern Munchen, într-un meci din manșa tur a „sferturilor” Ligii Campionilor. Înaintea duelului cu bavarezii, Arnaut Danjuma (25 de ani), extrema „Submarinului galben”, s-a declarat extrem de încrezător.

Jucătorul olandez este golgeterul lui Villarreal în acest sezon, cu 13 goluri în toate competițiile, 5 dintre ele în Liga Campionilor. În vara anului trecut, echipa spaniolă îl cumpăra pe Danjuma cu 24 de milioane de euro de la Bournemouth, echipă din eșalonul secund englez.

Pep Guardiola, dialog spectaculos cu o jurnalistă după City - Atletico: „Asta mi-a spus tata”
MANCHESTER CITY - ATLETICO MADRID 1-0
Pep Guardiola, dialog spectaculos cu o jurnalistă după City - Atletico: „Asta mi-a spus tata”

Arnaut Danjuma: „Sunt printre cele mai bune extreme din lume”

La conferința de presă premergătoare meciului cu Bayern, Danjuma a fost întrebat dacă are ambiția de a a deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. „Dacă ne uităm la ce am făcut până în acest moment al sezonului, ar fi corect să spunem că sunt unul dintre cei mai buni mijlocași laterali din lume”, a răspuns olandezul, potrivit The Guardian.

„Pentru a fi cel mai bun trebuie să țintești cât mai sus și sunt atât de multe lucruri pe care încă vreau să le realizez. Am făcut greșeli, așa că mai am multe lucruri de dezvoltat. Cred că mă aflu într-un moment bun. Am 25 de ani, sunt la Villarreal, joc în Liga Campionilor. Avem o echipă bună, iar La Liga este un campionat extraordinar. Dar nu am terminat încă. Totul începe cu a crede în tine însuți” a mai spus Danjuma, potrivit sursei menționate. 

50 de milioane de euroeste cota lui Danjuma, potrivit transfermarkt.com

Danjuma: „Ne așteptam să o eliminăm pe Juventus”

Fotbalistul lui Villarreal a vorbit și despre duelul cu Juventus din „optimile” Ligii Campionilor. „Submarinul galben” a trecut de „Bătrâna Doamnă”, după ce a câștigat cu 3-0 la retur, chiar în Italia. În tur, scorul fusese 1-1.

„Nu cred că multă lume se aștepta la asta, dar noi ne așteptam. Îl avem pe Unai Emery în calitate de căpitan care conduce nava și el vine întotdeauna cu un plan general. Când joci cu Juventus în deplasare, știi că dacă nu primești gol, ei vor deveni puțin nerăbdători. Știam că se va ivi o oportunitate. Asta s-a întâmplat, așa cum a prezis Unai”, a mai declarat Danjuma, la conferința premergătoare meciului cu Bayern Munchen.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Andy Robertson, atacat cu brichete la Lisabona de fanii Benficăi: „Poate îi ajută să se lase de fumat” + Ce i s-a întâmplat unui coleg

Koke, replică pentru Guardiola după City - Atletico » Declarația lui Pep l-a deranjat pe mijlocaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
811686692255205
Kevin Muller  •  06 Aprilie 2022, 13:58

La 25 e cam batranel.In plus la cat de bun se crede nu e titular in nationala Olandei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează