INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - BARCELONA 1-1

Daună totală! Barcelona riscă să piardă un jucător pînă la finalul sezonului după egalul cu Roma, 1-1

Rafinha urlă de durere. Simțea că accidentarea e gravă // Foto: Reuters
Rafinha urlă de durere. Simțea că accidentarea e gravă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 00:00

Abia introdus în locul lui Rakitici, brazilianul și-a rupt ligamentul anterior al genunchiului drept, după un tackling violent din spate al mijlocașului belgian, și a fost scos pe targă.

Dincolo de cele două puncte risipite la Roma, Barca a pierdut aproape pentru tot restul sezonului un tînăr talent. Rafinha Alcantara, 22 de ani, a ieșit de pe Olimpico plîngînd de durere, victimă a unui tackling din spate făcut de Radja Nainggolan.

Verdictul medicilor e dur: ruptura ligamentului anterior al genunchiului drept. Brazilianul urmează să fie operat și-l așteaptă multe luni de pauză.

Numai două minute trecuseră de cînd Luis Enrique îl introdusese în locul lui Rakitici și meciul s-a încheiat dramatic pentru Rafinha la prima atingere de balon! Belgianul care în martie i-a rupt tibia și peroneul lui Matiello (Chievo) a scăpat cu un "galben". Și fratele lui Rafinha, Thiago, a suferit la Bayern aceeași leziune, fiind operat de două ori!

"Accidentarea lui Rafinha este cea mai proastă veste a serii. A influențat meciul. Jucătorii mei au slăbit ritmul după acest episod nefericit"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

5 săptămîniva sta pe tușă Szczesny, care a suferit o luxație a degetului inelar stîng după un duel cu Suarez

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează