INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - CHELSEA 0-1

De Bruyne a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii după duelul cu Rudiger! Cum va juca la Euro

De Bruyne a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii după duelul cu Rudiger!
De Bruyne a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii după duelul cu Rudiger!

Articol de - Publicat duminica, 30 mai 2021 13:46 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 13:58

Kevin De Bruyne (29 de ani), victima atacului brutal al lui Antonio Rudiger (28 de ani), a fost obligat să renunțe la finală după o oră de joc. Căpitanul lui Manchester City a suferit o fractură de piramidă nazală și o fractură a osului orbital.

Momentul care a destabilizat-o complet pe City a fost accidentarea lui Kevin De Bruyne. Trecuse o oră din finală când căpitanul lui Guardiola a fost scos din joc de Rüdiger cu un bodycheck violent, de hochei. Era groggy, cu ochiul stâng tumefiat.

De-abia se ținea pe picioare, a părăsit terenul ținându-se de medic și de fizioterapeut, pentru a nu se prăbuși. Plângea de durere, de frustrare. Fără el, „cetățenii” au părut și mai turmentați.

Kevin De Bruyne va juca la Euro cu mască de protecție

Astăzi, De Bruyne a fost examinat și veștile nu sunt bune deloc. A anunțat chiar el, pe social media. „De-abia m-am întors de la spital. Diagnosticul: fractură de piramidă nazală și fractură a osului orbital stâng”, a comentat mijlocașul flamand pe Twitter. A completat: „Mă simt bine acum. Încă dezamăgit de înfrângerea de sâmbătă, dar ne vom întoarce”.

Va juca la Euro în naționala Belgiei, însă va purta mască de protecție pe toată durata turneului final.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Sumele încasate de Chelsea și Manchester City, finalistele Ligii Campionilor

Magicianul Tuchel! Cum a transformat-o pe Chelsea în 4 luni și secretul supunerii lui Guardiola

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  30 Mai 2021, 17:44

Ramos a fost ceva mai elegant cu Salah ...

patratel2019
patratel2019  •  30 Mai 2021, 15:39

Nu inteleg de ce Rudiger nu a primit roșu si eliminare! Orice atac cu violenta si accidentarea grava a celuilalt jucator ar trebui penalizat cu eliminare. Cine a jucat fotbal știe ce inseamna golaneala pe teren... Asta a facut neamtul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează