INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF - FARUL

De ce a apărut Farul fără sponsor pe tricouri la meciul decisiv de la Tiraspol

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +35   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 20:11 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 20:44

Farul Constanța a apărut fără sponsorul principal pe tricouri la manșa decisivă cu Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. 

Așa cum Gazeta Sporturilor scria în urmă cu 4 zile, Farul a fost nevoită să modifice echipamentul oficial de deplasare. Motivul? În Moldova este strict interzisă reclama pentru casele de pariuri și jocurile de noroc. Recent, echipa lui Gheorghe Hagi a schimbat acest sponsor, a trecut de la Petrom la Superbet.

+31 FOTO

Farul, fără sponsor la meciul de la Tiraspol

Constănțenii au disputat deja trei meciuri cu Superbet pe piept, Supercupa cu Sepsi, partida tur Sheriff și victorie 1-0 cu Hermannstadt, din campionat. 

Acum, echipa poartă un echipament simplu, fără acest sponsor de pe piept. Parlamentul de la Chișinău interzice orice fel de reclamă la loterii, jocuri de noroc sau pariuri. Fie că este vorba despre spoturi publicitare pentru TV, reclame la radio, pe internet ori panouri stradale.

De ce a apărut Farul fără sponsor pe tricouri la meciul decisiv de la Tiraspol
Farul, la meciul tur cu Sheriff

Spania și Italia au interzis, Anglia urmează

Spania și Italia sunt primele țări care au interzis cluburilor să mai poarte pe piept numele caselor de pariuri. Cluburile din Serie A nu mai pot face reclamă pe tricouri la case de pariuri din 2019, iar cele din La Liga au renunțat și ele din 2021. Urmează ca acest lucru să se întâmple și în Premier League.

Prima ligă engleză de fotbal a ajuns la un acord cu cluburile pentru ca numele caselor de pariurilor sau cazinourilor online care sponsorizează echipele să nu mai figureze pe tricouri cu începere din sezonul 2025/2026.

VIDEO. Imaginea de la sosirea Farului la arena din Tiraspol

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Unul dintre principalele pericole pentru Farul a fost pe lista lui Hagi! „Regele” nu a putut intra în competiție cu magnatul Gușan

Ultimul sezon pentru Mircea Lucescu? Presa din Ucraina îi anunță apropiata retragere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  18 Iulie 2023, 23:48

Doua concluzii: 1. Parlamentul Republicii Moldova face si lucruri in favoarea educatiei si evolutiei populatiei tarii si 2. Chiar ma bucur de faptul ca Farul a batut palma cu Superbet. Le prieste! :)

tororosso
tororosso  •  18 Iulie 2023, 21:00

Oare în România când vor dispărea de a se mai purta pe piept numele caselor de pariuri ? Toată țara este invadată de case de pariuri , farmacii și telefoane . Te face să bănuiești cum că aceste case de pariuri dirijează fraudulos soarta meciurilor.

cirus11
cirus11  •  18 Iulie 2023, 21:00

Tara mai normala

Vezi toate comentariile (3)
Comentează