INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

De ce a mai tras Messi după ce fusese lovit la genunchi? ”M-am speriat că e ultimul şut!”

Messi nu a putut evita ciocnirea cu portarul Artur, dar ligamentele genunchiului au rezistat. În cîteva zile e ca nou
Messi nu a putut evita ciocnirea cu portarul Artur, dar ligamentele genunchiului au rezistat. În cîteva zile e ca nou

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 20:41

Doborît de portarul Artur, golgeterul Barcelonei s-a temut de o leziune gravă. Scos pe targă în finalul meciului cu Benfica (0-0), Leo are doar o contuzie şi ar putea juca duminică.

Messi nu e un extraterestru. Driblează oriunde şi pe oricine, inventează goluri şi pase geniale, dar nu poate fenta la infinit accidentările.
Miercuri, la 0-0 cu Benfica, argentinianul era să tragă cortina în 2012. În minutul 83 s-a prăbuşit suferind în careu, lovit dur la genunchi de portarul Artur, după ce apucase să tragă la poartă!

"Am şutat de frică. Mă durea piciorul şi m-am gîndit că ar putea fi ultima oară cînd mai ating mingea. Din fericire, am scăpat numai cu o contuzie. Deja mă simt mai bine decît miercuri", a mărturisit Leo.

Rezonanţa magnetică făcută după meci l-a liniştit. "Balonul de Aur" s-a pregătit ieri la sala de forţă şi n-ar trebui să rateze deplasarea cu Betis. Asta deşi presa catalană rămîne circumspectă. "Stafful medical al Barcei nu vrea să rişte şi preferă ca argentinianul să se recupereze total şi, preventiv, să nu se antreneze normal cu colegii mai devreme de sîmbătă", anunţă ziarul Sport.

E din cauza pisicii negre?
Probabil că lui Tito Vilanova i-a scăpat episodul petrecut pe "Camp Nou" în pauză. Altfel, poate că nu l-ar mai fi introdus pe Messi în minutul 58, evitînd accidentarea. Musafirul nepoftit a fost o pisică neagră, ce i-a adus ghinion argentinianului. Leo a ieşit în final şi nici n-a reuşit să marcheze contra lusitanilor.

"Am simţit o durere după acel contact şi am crezut că e grav. Mi se putea întîmpla şi la antrenament, oricînd rişti cînd intri pe teren" (Leo Messi, atacant Barcelona)

2 ani şi trei luni au trecut de la ultima accidentare a lui Messi. A lipsit 8 zile, din cauza unei întinderi de ligamente la genunchi

Messi la puterea 10!
Intrarea lui Messi a dat alarma generală la Benfica pe Camp Nou. Nu e nici un trucaj ori iluzie optică! Zece jucători în roşu (toţi elevii lui Jorge Jesus), trimişi parcă de Gerd Muller să-i apere recordul de 85 de goluri reuşite într-un an, îl înconjoară pe argentinian din toate părţile. Chiar şi arbitrul norvegian Svein Moer îl marchează strîns pe bombardierul Barcelonei. Nu lipseşte din fabuloasa imagine decît portarul Artur Moraes. Brazilianul a scăpat însă neînvins miercuri, pentru că Messi nu a mai lovit letal în cele 25 de minute cît a evoluat, iar lusitanii au scos un egal (0-0), insuficient pentru "optimile" Ligii.

542365-messi-anti10.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
domana
domana  •  07 Decembrie 2012, 11:46

MESSI ESTE CEL MAI BUN FOTBALIST DE PANA ACUM DIN TOATE TIMPURILE SA SPERAM CA SE VOR NASTE CAT MAI MULTI FOTBALISTI DE VALOARE LUI MULTA SANATATE SI MII DE MULTUMIRI PENTRU TOT CEEA CE AI FACUT PANA ACUM ESTI UN GENIU

pophki
pophki  •  07 Decembrie 2012, 05:05

cred ca o poza mai reusita ca asta mai rar,toata echipa adversa in jurul lui + arbitrul...sper sa mai dea 2 boabe sa l depaseasca pe neamt,ca doar merita.

miky198
miky198  •  07 Decembrie 2012, 01:37
Postat de dani_val pe 07 Decembrie 2012, 01:21

Tare declaratia, a zis ca-i ultimul sut si deci sa mai inscrie o data:)

M-a socat sinceritatea lui...cum de altfel este si pe teren...doamne ajuta sa fie sanatos ca deja a batut prea multe recorduri...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează