INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER

De cine se teme Guardiola înainte de finala Champions League: „Dacă le lași spațiu, te distrug!” + Planul pentru a opri Inter

Pep Guardiola/ foto Imago Images
Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 20:39 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 22:23

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul lui Manchester City, a prefațat finala Champions League cu Inter Milano.

  • Manchester City - Inter, finala Champions League, are loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe stadionul Ataturk din Istanbul. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Pep a declarat că ar fi un vis să obțină a treia Ligă a Campionilor din carieră și consideră că nu există favorită în finala de la Istanbul.

Au depus ofertele pentru construirea noului stadion din Constanța » Câte locuri va avea, cât va costa și cât va dura procesul
LICITAȚIE
Au depus ofertele pentru construirea noului stadion din Constanța » Câte locuri va avea, cât va costa și cât va dura procesul

Pep Guardiola, înainte de finala Champions League: „E nevoie de obsesie pentru a realiza lucruri mari”

„Este absolut un vis câștigarea finalei. Pentru a realiza lucruri mari trebuie să ai obsesie, dorință. Obsesia este pozitivă. Vom încerca să ne realizăm visul.

Este un meci special. Nu pot controla cine este favorit, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Am urmărit meciurile lui Inter cât am putut de mult. Ce s-a întâmplat înainte nu contează. Inter are o istorie mai bogată. Nu contează cine este favorit, contează ce se va întâmpla mâine.

Este o zi de sărbătoare pentru fanii lui Inter, pentru fanii lui City. Trebuie să fim fericiți că suntem aici. Ceea ce s-a întâmplat în trecut nu contează. Trebuie să ne bucurăm de joc”, și-a început Pep Guardiola conferința de presă, conform Marca.

Pep Guardiola: „Dacă îi lași pe Lautaro și Lukaku unu la unu cu apărătorii, te distrug”

Pep Guardiola a vorbit și despre planul de a-i opri pe Lukaku și Lautaro Martinez, atacanții lui Inter.

„Dacă îi lași pe Lautaro și Lukaku unu la unu cu fundașii, te distrug. Vom încerca să îi blocăm cât mai bine. Tactica e diferită când ai în față doi atacanți, nu unul. Tranzițiile noastre trebuie să fie diferite. Jocul de atac, de asemenea.

Urmarea planului ne dă stabilitate. Planul de joc ne ajută în anumite momente. Dar, uneori, meciurile devin nebune. Dacă jocul merge prost, trebuie să trimitem 7 atacanți în teren, iar dacă merge bine, vom trimite mai mulți apărători. Sunt momente în care nu există tactică”, a mai declarat Pep Guardiola.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Manchester City - Inter

Citește și:

Neymar, monitorizat din Golf » Gigantul care l-ar vrea pe brazilian
ARABIA SAUDITĂ
Neymar, monitorizat din Golf » Gigantul care l-ar vrea pe brazilian
Fenomentul Wrexham continuă » Un jucător de la echipa lui Ryan Reynolds a fost convocat din liga a cincea la națională!
WREXHAM
Fenomentul Wrexham continuă » Un jucător de la echipa lui Ryan Reynolds a fost convocat din liga a cincea la națională!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Nick111
Nick111  •  10 Iunie 2023, 12:17

E și bun..are și echipa... trăiește meciul...nu are harfe...are plus valoare la mijloc...speranța e la Lautaro și Barella. Așa zic Io...

freddy
freddy  •  10 Iunie 2023, 12:14

Chiar sunt curios ce va fi diseara. Mulți spun ca englezii o sa defileze. Cred ca dacă le dă 2 goluri repde, Inter nu are cum sa revină. Sunt praf la pariuri sportive dar totusi mi-as pune banii pe City.

VardyParty
VardyParty  •  10 Iunie 2023, 00:33

Ba, ce se mai răsfață barfalotu' asta! Ce-as mai rade sa-i rămână fix exact asa: "un vis".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează