INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - VALENCIA 3-1 (ÎN TUR 1-1)

Deac în "sferturile" Ligii, dar Magath tot pleacă

Felix Magath
Felix Magath

Articol de - Publicat joi, 10 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 martie 2011 14:35

UPDATE 14: 25 // Conform L'Equipe, tehnicianul a lipsit de la antrenamentul din această dimineaţă al echipei, fără să ofere vreo explicaţie. Antrenorul a fost apărat însă de unul din secunzi, care a spus că Magath se va explica şefilor în zilele viitoare.

Echipa lui Ciprian Deac, Schalke 04, a învins-o miercuri seară pe Valencia în returul "optimilor" Ligii cu 3-1 (1-1 în prima manşă) şi merge mai departe în competiţie.  Românul nu a jucat pentru formaţia germană. VEZI REZUMATUL PARTIDEI AICI!

Dar asta nu-i ajută cu nimic antrenorului Felix Magath. Potrivit cotidianului Bild, tehnicianul german va fi oricum dat afară, cel mai tîrziu la sfîrşitul sezonului: "Decizia e deja luată".

Care-s capetele de acuzare? "Magath e prea dur, prea rece, răneşte cu vorbele sale", susţin acuzatorii, printre care se află şi mulţi jucători, în frunte cu portarul Neuer, căpitanul echipei, despre care Bild spune că s-ar fi plîns de Magath conducerii.

De altfel şi Deac a simţit pe propria-i piele ce înseamnă să lucrezi sub comanda lui "Qualix", cum i se mai spune fostului internaţional. Ex-clujeanul a povestit într-un interviu acordat nu demult Gazetei că antrenorul nu-l bagă în seamă şi că nu-i acordă nici o şansă.

Alte motive pentru demiterea lui Magath sînt relaţia proastă pe care acesta o are de mai multă vreme cu suporterii şi situaţia precară din clasamentul Bundesligii, unde Schalke se află la numai 5 puncte de retrogradare.

Acţiune pro-Magath stopată
O dovadă în plus că Schalke nu mai vrea să lucreze cu Magath a venit chiar înaintea returului cu Valencia. Doi oameni de afaceri locali, fani ai antrenorului, au vrut să scoată 500 de tricouri pro-Magath şi să le distribuie la stadion, dar conducerea clubului a stopat prompt întreaga acţiune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rorika
rorika  •  10 Martie 2011, 15:18

sa speram ca o sa prina echipa de acum inainte ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează