INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DEPLASĂRI

Decizie drastică luată de oficialii unei echipe de Liga Campionilor, în urma incidentelor provocate de fani

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 17:34

Suporterii polonezilor de la Legia Varșovia au fost implicați într-o altercație cu forțele de ordine din Madrid, înaintea partidei cu Real de aseară, câștigată de spanioli cu 5-1 (detalii AICI).

Polonezii vor disputa următoarea partidă de pe teren propriu, tot contra lui Real Madrid, fără spectatori, iar oficialii echipei au mers mai departe și au interzis deplasările fanilor la următoarele meciuri din Liga Campionilor, în forma în care acestea sunt organizate acum.

"Clubul a luat o decizie unilaterală, fără vreo presiune din partea UEFA, iar suporterii nu vor mai face deplasări sub forma actuală la meciurile de Liga Campionilor din acest sezon", a scris pe contul de Twitter  Seweryn Dmowski, purtătorul de cuvânt al echipei.

Acesta va organiza o conferință de presă în această seară, pentru a oferi detalii despre situația fanilor, informează publicația spaniolă AS.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  19 Octombrie 2016, 19:13

abureli ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close