INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN, MIERCURI, 21:45, TELEKOM SPORT

Declarație sinceră a lui Ancelotti înaintea meciului direct dintre PSG și Bayern: "Da, m-am purtat urât"

Ancelotti a antrenat-o pe PSG din decembrie 2011 până-n iulie 2013 // FOTO: Guliver/ Getty Images
Ancelotti a antrenat-o pe PSG din decembrie 2011 până-n iulie 2013 // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2017 12:08

Carlo Ancelotti, antrenorul italian al lui Bayern Munchen, dezvăluie că în 2013, când era pe banca lui PSG, a forțat plecarea la Real: "A fost un moment dificil, dar acum sunt în relații bune cu președintele Al Khelaifi".  

Miercuri, Carlo Ancelotti se întoarce pe Parc des Princes. Stadionul unde a sărbătorit titlul cu PSG în 2013, chiar înainte de a pleca la Real Madrid. Și unde va trebui să facă față, cu Bayern, unei echipe acum spilcuite cu vedete, dar și ostilității fanilor ce n-au uitat cum a părăsit clubul.

"M-am purtat urât cu Parisul. Voiam să dau curs ofertei primite de la Real, dar președintele Nasser Al Khelaifi dorea să rămân. A fost un moment dificil, raporturile mele cu el s-au complicat. Timpul le rezolvă însă pe toate și acum avem o relație bună".

Meciul? "PSG s-a făcut mare. Are mai multă experiență. Dar încă nu a ajuns la nivelul lui Bayern. Cu Neymar și Mbappe, își caută o nouă identitate. La Munchen, aceasta este clară", a apreciat tehnicanul italian, bucuros de reîntâlnirea cu foștii săi jucători Thiago Silva, Rabiot, Motta, Verratti și Pastore:

"Am avut o relație bună cu ei, îmi lipsesc". Deși confruntarea de mâine e chiar derby-ul grupei, iar Bayern traversează cea mai dificilă perioadă din ultimii 5 ani, Ancelotti susține că nu simte absolut nicio presiune: "Știți de ce? La Munchen nu citesc niciodată ziarele, pentru că nu știu limba germană".

"La acel 4-0 cu Barcelona, sezonul trecut, i-am scris președintelui Al Khelaifi un mesaj de felicitare. După returul încheiat 1-6 n-am mai avut însă curajul să-i trimit un altul"
Carlo Ancelotti, antrenor Bayern

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
597580280631727
Gigi Popescu  •  26 Septembrie 2017, 15:19
Postat de Gigi Popescu pe 26 Septembrie 2017, 15:12

"La acel 4-0 cu Barcelona, sezonul trecut, i-am scris președintelui Al Khelaifi un mesaj de felicitare. După returul încheiat 1-6 n-am mai avut însă curajul să-i trimit un altul". Pai normal, ca doar nu puteai sa il feliciti pentru o infrangere.

Acum e randul lui sa iti trimita mesaje. Dar la ce joaca Bayern acum, nu cred ca vor fi de felicitare. Poate sa aiba ceva noroc pe seama disputelor aparute in lotul PSG. Pacat, pentru ca sezonul acesta PSG chiar arata bine la capitolul ofensiva si are o buna sansa la trofeul UCL. Dar daca in iarna vor pleca si Cavani si di Maria, va fi cam nasol. Va trebui sa stam cu ochii si pe grupa H, pt ca nici RMA nu are o perioada prea buna, in timp ce DOR si TOT sunt pe val. Ar fi ceva sa termine pe 3 in grupa.

597580280631727
Gigi Popescu  •  26 Septembrie 2017, 15:12

"La acel 4-0 cu Barcelona, sezonul trecut, i-am scris președintelui Al Khelaifi un mesaj de felicitare. După returul încheiat 1-6 n-am mai avut însă curajul să-i trimit un altul". Pai normal, ca doar nu puteai sa il feliciti pentru o infrangere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează