INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - RAKOW 1-1 (ÎN TUR 1-0)

Presa poloneză despre Deian Sorescu: „A început ca un nebun, apoi a murit puțin câte puțin. A provocat mult haos”

Deian Sorescu (dreapta), integralist în meciul Copenhaga - Rakow. Foto: Imago Images
Deian Sorescu (dreapta), integralist în meciul Copenhaga - Rakow. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 09:38 / Actualizat joi, 31 august 2023 11:11

Deian Sorescu (26 de ani) a fost integralist la Rakow în returul cu FC Copenhaga, scor 1-1 (în tur 0-1), în urma căruia echipa lui a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Cotidianul polonez Sport apreciază că internaționalul român n-a reușit să mențină nivelul bun la care a început partida. Intrat târziu, fundașul central Bogdan Racovițan (23 de ani) „nu s-a evidențiat cu nimic”.

Cu Deian Sorescu integralist și Bogdan Racovițan introdus pe final (76), Rakow a scos o remiză în returul play-off-ului cu FC Copenhaga, 1-1, dar nu i-a fost de ajuns pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor. Înfrângerea suferită săptămâna trecută acasă, în prima manșă, un 0-1 stabilit prin autogolul lui Racovițan, s-a dovedit decisivă.

Viitorul Superligii depinde de Farul și Sepsi » România poate face un salt important în clasamentul coeficienților UEFA! 4 beneficii majore
COEFICIENȚI UEFA
Viitorul Superligii depinde de Farul și Sepsi » România poate face un salt important în clasamentul coeficienților UEFA! 4 beneficii majore

Bogdan Racovițan „nu s-a evidențiat cu nimic” în Copenhaga - Rakow

După meciul de la Copenhaga, arbitrat de Istvan Kovacs, ziarele poloneze l-au evaluat numai pe Deian Sorescu, în condițiile în care, potrivit cotidianului Sport, „Racovițan a fost introdus târziu și nu s-a evidențiat cu nimic pentru a fi notat”

În ceea ce-l privește pe Sorescu, folosit în banda stângă, Sport notează că „a început ca un nebun. Atunci când a avut balonul n-a stat pe gânduri și a plecat imediat în atac. Dar pe măsura trecerii timpului a început să se stingă. A «murit» puțin câte puțin cu fiecare minut scurs. A început să piardă mingea cu ușurință, ceea ce a stricat acțiunile lui Rakow și a provocat mult haos”.

Niciun cuvât despre Istvan Kovacs

„Centralul” Istan Kovacs a arătat miercuri 7 cartonașe galbene în cursul partidei, 4 amfitrionilor, 3 polonezilor, dar altfel n-a avut probleme deosebite. Nici danezii, nici oaspeții lor nu i-au adus reproșuri, iar când nu există comentarii, înseamnă că arbitrajul a fost ok.

Eliminații din Liga Campionilor, Sorescu și Racovițan vor putea fi văzuți cu Rakow în grupele Europa League. Până acum, în acest sezon, polonezii au câștigat 9,21 milioane euro din bonusurile primite de la UEFA.

Presa poloneză despre Deian Sorescu: „A început ca un nebun, apoi a murit puțin câte puțin. A provocat mult haos”
Meciul FC Copenhaga - Rakow a fost condus de Istvan Kovacs. Foto: Imago Images

Citește și:

Antrenorul român a fost demis după doar două etape

Răsturnare de situație la FCSB » Gigi Becali spunea că „a plecat” de la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  31 August 2023, 17:43

Bogdan Racovițan „nu s-a evidențiat cu nimic”. S-a „evidențiat” in meciul tur si pentru retur.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 August 2023, 12:36

Noi oamenii de multa vreme nu mai vrem sa fim victoriosi si sa ne cucerim unii pe altii ...

elgabri
elgabri  •  31 August 2023, 11:47

Ce am observat eu la Sorescu in acest meci ca a fost cam dezordonat dar cam asa a jucat intreaga echipa in prima parte au cam tras de timp doar dupa ce au primit golul au incercat sa atace, echipa mai bun a mers mai departe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează