INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

Denis Alibec, unicul lăudat de portughezi: ”E greu de înțeles cum de un fotbalist atât de valoros mai joacă în România la 26 de ani”

Articol de - Publicat joi, 24 august 2017 11:38

Dacă jurnaliștii din Portugalia sunt încântați de Bruno Fernandes și Gelson Martins, "strălucitori, geniali, au redus șansele românilor la zero", nu ezită să evidențieze calitățile lui Denis Alibec în victoria lui Sporting, 5-1, cu FCSB.

"A fost singurul care a creat pericol la Steaua. Are forță, calitate tehnică și ușurință de a șuta, cum ne-a arătat și la Lisabona", a scris O Jogo, care i-a dat nota 6, cea mai mare de la FCSB.

Record a completat: "Alibec, cel mai bun om al adversarilor. Încă o dată. Dar e greu de înțeles cum de un fotbalist atât de valoros mai joacă în România la 26 de ani".

Bas Dost, care tocmai a înscris al 40-lea său gol la Sporting, a vorbit și el despre căpitanul roș-albastru: "Protejează foarte bine mingea și trebuie să fii mereu atent la el. Are un stil diferit de al meu, însă îmi place cum joacă. Se întoarce rapid și șutează imediat puternic cu stângul".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2017, 11:17

Alibec seamana cu Dobrin. Si "gascanul" era plin de fente ,de talent ,foarte talentat.Dar nu iesea din cercul de la mijlocul terenului. A marcat in total 5-6 goluri la echipa nationala. Fotbalul advarat nu se limiteaza la fente.

875457552531201
Preda Marcel  •  24 August 2017, 14:50

daca si Alibec e valoros ...... ce vedeti voi la el as valoros ???? se cearta tot timpul, nu gandeste jocul, vrea sa dribleze 3 odata !!! si multe altele ...

van_dammage
van_dammage  •  24 August 2017, 13:03

Dupa cum spune si bebe21, talentul fara munca si disciplina este apropae egal cu zero, in cele mai multe cazuri. Daca l-ati urmarit bine aseara pe Alibec, au fost foarte multe situatii cand in loc sa dea pasa, el alegea sa dribleze si pierdea mingea intre trei adversari. La un moment dat si publicul a sesizat treaba asta si l-a taxat. Inevitabil, Alibec a ridicat mainile in sus a lehamite si neputinta si nu a mai alergat sa recupereze mingea (asa cum a facut la un moment dat dupa ce antifotbalistul Enache pierduse mingea). Lehamitea, alintatura si lispa de seriozitate sunt atributele lui Alibec. Si talentul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează