INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - BENFICA 0-2

Mircea Lucescu, supărat după înfrângerea lui Dinamo Kiev din Ligă: „Nu e normal”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 08:15 / Actualizat joi, 18 august 2022 09:10

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a pierdut cu Benfica, 0-2, în turul play-off-ului Champions League și are șanse minime de calificare. Antrenorul român a analizat înfrângerea echipei sale.

  • Returul va avea loc marți, 23 august, la Lisabona. Partida va putea fi urmărită live pe GSP și în direct pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport
FCSB vrea să rupă blestemul, diseară, pe Arena Națională » Ar fi prima oară după aproape un deceniu!
FCSB - Viking
FCSB vrea să rupă blestemul, diseară, pe Arena Națională » Ar fi prima oară după aproape un deceniu!

Lucescu s-a arătat nemulțumit de faptul că la această partidă l-a avut absent pe Sergiy Sydorchuk, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Dinamo Kiev, suspendat din cauza „cumulului” de cartonașe. 

Il Luce consideră nedrept faptul că echipele care intră mai târziu în competiție au tot lotul la dispoziție, în timp ce formațiile care încep preliminariile devreme au șanse mari ca la meciurile decisive pentru grupe să aibă jucători suspendați.

Mircea Lucescu: „Unele echipe își încep performanța de calificare de la zero. Nu e normal!”

„Nu a fost un meci ușor pentru noi. Am avut câteva ocazii de a marca, dar nu le-am transformat. Dar cred că nu are sens să comparăm adversarii de astăzi. 

Benfica are o echipă multinațională, cu patru-cinci brazilieni, doi argentinieni, un spaniol, un grec, un portughez de nivel înalt, în timp ce noi, după cum ați văzut, aveam pe teren jucători care fuseseră recent la Academie, de 18-19 ani. 

Cred că dacă l-am fi avut astăzi pe teren pe Sidorchuk, în centrul terenului, nu am fi primit două goluri, experiența lui ne-ar fi de mare folos. Dar l-am pierdut după meciul cu Sturm Graz. 

Cred că nu este normal că am jucat deja patru meciuri și am rămas fără un jucător-cheie din cauza suspendării, iar unele echipe își încep performanța de calificare, după cum se spune, de la zero. Drept urmare, am rămas fără jucători importanți pentru noi, am făcut greșeli și am primit un gol”, a declarat Mircea Lucescu potrivit sport.ua.

Turul 2 preliminaral UCL este turul în care Dinamo Kiev a intrat în competiție, în timp ce adversara ei, Benfica, a intrat în turul 3 preliminar.

Mircea Lucescu: „Am crezut că putem câștiga acest joc”

Antrenorul român s-a declarat și dezamăgit de scor, acesta așteptându-se la o victorie a echipei sale.

„După aceea, am dominat, am avut trei-patru ocazii de a marca, dar apoi o altă greșeală a dus la al doilea gol primit. Era deja greu de sperat la o victorie, întrucât Benfica are toți jucătorii de un nivel foarte înalt. 

S-a jucat mult mai intens a doua repriză, am putut înscrie din nou, dar, în același timp, adversarul a avut ocazia să înscrie din nou. În general, un meci foarte interesant, pentru suporteri, asta e sigur. Pentru mine, nu, pentru că am crezut că putem câștiga acest joc”, a mai precizat Lucescu.

Avem o manșă a doua în față, unde, sper, jucătorii vor arăta tot ce sunt capabili. Astăzi o felicit pe Benfica pentru victorie

- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

+4 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Nu doar în România fanii se implică în deciziile echipei » Suporterii israelieni, motivul jocului bun al celor de la Hapoel Beer Sheva

Ce îl sperie pe Dan Petrescu înaintea turului cu Maribor: „Nu ne-a căzut foarte bine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  18 August 2022, 17:26
Postat de abavati pe 18 August 2022, 14:02

OK, si vina Benfica-i este ca ... ce? trebuiau sa joace in 10 sau cu juniorii sa nu boceasca la NATO Zelenski??? Lasa ca o sa-i dea Eurovision-ul pentru fotbal in vecini

te-a apucat *** ideilor? Ar trebui sa vii cu prescriptia de la doctor la status "atentie *** cu opinie" si sa ne avertizezi sa ne luam pastilele de greata inainte sa-ti dam atentie....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  18 August 2022, 17:20

totusi, ce nu e normal, nea Mircea? stim ca ai pierdut pe teren, cu 0-2, altceva? ããã, ziceai ceva?

abavati
abavati  •  18 August 2022, 14:02
Postat de ralffy_mr pe 18 August 2022, 10:51

ce-a vrut Lucescu sa evidentieze este ca nu e corect intre 2 echipe. una sa fie cu jucatorii suspendati pentru ca are mai multe meciuri de baraj jucate, iar cealalta e la primul meci... altfel, ce te miri, ca si la noi cand lipsea Hagi de pe teren la nationala, cam era deranj...

OK, si vina Benfica-i este ca ... ce? trebuiau sa joace in 10 sau cu juniorii sa nu boceasca la NATO Zelenski??? Lasa ca o sa-i dea Eurovision-ul pentru fotbal in vecini

Vezi toate comentariile (9)
Comentează