INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - JUVENTUS 0-2

Înfrângerea lui Mircea Lucescu împotriva lui Juventus, analizată de presa din Ucraina: „O palmă în figură. Mai mult șah decât fotbal”

Dinamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu (75 de ani), a pierdut primul meci din noul sezon de Liga Campionilor, 0-2 cu Juventus.
Dinamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu (75 de ani), a pierdut primul meci din noul sezon de Liga Campionilor, 0-2 cu Juventus.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 10:08 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 10:27

Dinamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu (75 de ani), a pierdut primul meci din noul sezon de Liga Campionilor, 0-2 cu Juventus.

Presa din Ucraina a disecat acest rezultat - prima înfrângere a lui „Il Luce” pe banca lui Dinamo.

O palmă în plină figură din partea Bătrânei Doamne. Dinamo Kiev a aliniat cea mai bună echipă pentru acest joc, dar Juventus rămâne Juventus. Chiar și fără Cristiano Ronaldo, infectat cu coronavirus. Până la final, Dinamo Kiev a trimis un singur șut pe spațiul porții.

A părut mai mult un joc de șah decât un meci de fotbal. După ce au încasat primul gol, jucătorii lui Mircea Lucescu au fost mai activi și mai agresivi, dar n-au reușit să revină pe tabelă. Juventus a închis meciul prin Morata, italienii reușind să câștige pe merit la Kiev. Așa a arătat primul eșec al lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev”, a notat publicația Sport.ua.

+42 FOTO

Mircea Lucescu e cel mai vârstnic antrenor din istoria Ligii Campionilor

Mircea Lucescu a devenit aseară cel mai în vârstă antrenor din istoria UEFA Champions League. „Il Luce” nu a putut dubla performanța cu o victorie, dar se declară mulțumit de prestația elevilor săi. 

Primul lucru pozitiv pe care l-aș remarca a avut loc chiar înaintea să înceapă meciul. Constă în faptul că am introdus mulți jucători tineri, că au oportunitatea de a juca în Champions Leaugue, împotriva unor echipe ca Juventus și Barcelona. Ăsta e deja un lucru important. Al doilea lucru bun pe care l-aș remarca este că acești fotbaliști, care abia au părăsit academiile de fotbal, au jucat de la egal la egal cu niște fotbaliști mari
- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește mai multe știri despre Liga Campionilor:

Se mai joacă Bayern - Atletico? Gnabry, infectat cu COVID-19, a intrat în contact cu mai mulți jucători. Azi, decizia!

Pique, gest de neînțeles! ROȘU direct la 3-0 și ratează confruntarea cu Juventus

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  21 Octombrie 2020, 23:16

Nea Ovi, opreste-l pe regele anti-fotbalului pana nu va fi linsat de ucraineni. Acolo nu tine cu m-au furat arbitrii, ghinionu, mingea refuza sa intre in poarta, Ceausescu, tramvaiu so on. Oricum nu il baga nimeni in seama si vorbeste singur pe banca ! Unele surse spun ca ,,antreneaza,, fara bani ca la Inter...

andrei.f
andrei.f  •  21 Octombrie 2020, 13:26

Se-mpute bânza la kiev !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează