INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, AZI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii cred în Steaua: "Nu vor avea probleme cu Tbilisi! Sînt buni!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 16:02

Fostul căpitan al lui Dinamo, Florentin Petre, este convins că Steaua va trece de Dinamo Tbilisi şi va ajunge fără prea multe probleme în grupele UEFA Champions League.

" Steaua nu va avea probleme nici la meciul din această seară, nici la tragerea la sorţi. Ei sînt norocoşi şi vor avea un adversar facil. Nu vor avea probleme nici în turul următor, nu sînt adversari care să le pună probleme.

La meciul cu Tbilisi chiar dacă nu vor fi 3-4 jucători, au un lot competitiv, foarte valoros, au dubluri pe post şi îi pot înlocui cu succes", a spus Florentin Petre la televiziunea sportro.

...despre Adrian Cristea: "În sfîrşit a ajuns acolo unde şi-a dorit în ultimii ani. Acum nu e pregătit fizic, aşa cum se cere la Steaua, dar poate reveni curînd", a mai spus Fl. Petre.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sslr
sslr  •  06 August 2013, 19:19

geniul asta latent a reusit sa se curenteze la pescuit... ar mai fi ceva de adugat? borcistii au intotdeauna ghinion, chiar si la stabilirea programului, d-apoi la trageri la sorti. in prima etapa au jucat cu gigantul nushcumplm timisoara!

rsalexander
rsalexander  •  06 August 2013, 18:36

"Ei sînt norocoşi şi vor avea un adversar facil. Nu vor avea probleme nici în turul următor, nu sînt adversari care să le pună probleme." FU***CK LOGIC!!! In primu' rand, Steaua nu este norocoasa ci a muncit multi ani pentru a fi cap de serie. In al 2 lea rand, odata spui ca sunt norocosi si o sa primeasca un adversar facil, iar apoi zici ca nu sunt adversari care sa puna probleme? WHAT!!??!! VARZA MURATA!!

daniels7714
daniels7714  •  06 August 2013, 16:33

Petre stie ce spune , nu o face asa din politete , a fost un fotbalist corect care nu a pacalit fotbalul , nu ca altii care au fost fotbalisti mediocri si acum vorbesc , ca niste mari cunoscatori ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează