INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PANATHINAIKOS - DNIPRO

video Șocant! Ucrainenii de la Dnipro au acuzat Panathinaikos că i-a „otrăvit” înaintea meciului din Liga Campionilor

Ucrainenii de la Dnipro au avut 2-1, dar Panathinaikos a egalat și s-a calificat. Foto: Instagram
Ucrainenii de la Dnipro au avut 2-1, dar Panathinaikos a egalat și s-a calificat. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 15:52 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 15:52

Nu mai puțin de 15 membri ai delegației lui Dnipro, inclusiv 8 jucători, au suferit o toxiinfecție alimentară la Atena, ucrainenii susținând că totul s-a întâmplat din cauza grecilor. Până la urmă, au intrat pe teren și au fost aproape să răstoarne calificarea. Dar în final s-a terminat egal, 2-2. Și, după 3-1 în prima manșă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, Panathinaikos s-a calificat.

Episod controversat în Liga Campionilor. După ce au pierdut în prima manșă a turului 2 preliminar, 1-3 cu Panathinaikos la Kosice, în Slovacia, ucrainenii de la Dnipro s-au dus la Atena pentru revanșă. Și acolo ar fi avut probleme mari, susțin ei.

Liber pentru FCSB în Ghencea și în cupele europene! Decizia comunicată azi
PROGRAM
Liber pentru FCSB în Ghencea și în cupele europene! Decizia comunicată azi

Ucrainenii de la Dnipro nu au mai mâncat și nu au mai băut nimic dat la hotelul din Atena

Ucrainenii i-au acuzat pe greci, nici mai mult, nici mai puțin, că i-au „otrăvit” înaintea meciului de marți seară. 

Potrivit presei de la Kiev, 15 membri au suferit din cauza unei toxiinfecții alimentare, opt dintre cei afectați fiind jucători. Și cei care nu au mâncat seara la restaurantul hotelului s-au îmbolnăvit. Dar au mâncat banane și au băut apă, aduse în vestiar de atenieni.

Conducătorii lui Dnipro au deschis o anchetă și, în dimineața partidei, au decis să cumpere produse alimentare și apă de la supermarketurile din zonă. Nu au mai acceptat nimic de la hotel. Nimic nici de la Panathinaikos.

Ucrainenii de la Dnipro au avut 2-1, dar Panathinaikos a egalat și s-a calificat

Oaspeții au mai protestat și pentru alte șicane. De exemplu, transportul. Autocarul trimis de Pao a întârziat, lăsându-i pe ucraineni să aștepte o jumătate de oră, iar drumul de la aeroport la hotel a durat prea mult, șoferul fiind acuzat că a ales o rută ocolitoare.

Până la urmă, deși s-a speculat inclusiv că ar fi existat posibilitatea amânării meciului, Dnipro a jucat. Și, în ciuda toxiinfecției alimentare, a fost aproape să răstoarne rezultatul. A condus cu 2-1 la Atena. Încă un gol și ar fi intrat în prelungiri. Sporar, care deschisese și scorul, a egalat (2-2) și Panathinaikos s-a calificat în turul 3, unde o va înfrunta pe Marseille. 

VIDEO. Rezumatul meciului Panathinaikos - Dnipro (2-2)

Ludogorets a ratat penaltyul decisiv în minutul 90+12

Surpriză la Ljubljana. Olimpija, campioana Sloveniei, a eliminat-o pe Ludogorets din turul 2 preliminar al Ligii. După 1-1 în tur, în Bulgaria, slovenii au marcat golul de 2-1 în minutul 90+2. 

Bulgarii au avut șansa egalului și al prelungirilor, dar Despodov a ratat un penalty în ultimele secunde (90+12)! 

Citește și:

„Bombă” în mercato? » Becali tânjește după o vedetă din Superligă

Constantin Budescu, tentat de o variantă surprinzătoare din Superliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  02 August 2023, 17:12

Bine, ucrainienii chiar au luat-o razna rau de tot si se considera ceva minoritate discriminata. Imi amintesc acum cativa ani, echipa de baschet CSM Oradea s-a intors cu tot lotul suferind de toxiinfectie alimentara dupa o deplasare in afara pentru un meci de cupe europene, dar n-am auzit pe nimeni sa pronunte cuvantul "otravit".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează