INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - OŢELUL 2-1

Dorinel Munteanu e mulţumit de evoluţia echipei: "Jocul îmi dă speranţe pentru viitor"

Pena (dreapta) a marcat pentru 1-1, dar campioana României n-a putut să gestioneze cum trebuie finalul partidei
Pena (dreapta) a marcat pentru 1-1, dar campioana României n-a putut să gestioneze cum trebuie finalul partidei

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 01:08

Chiar dacă a pierdut la debutul în Champions League, Dorinel Munteanu e încrezător că Oţelul va reuşi surprize în grupa C


- Domnule Munteanu, dezamăgit că aţi pierdut la Basel?
- Sînt supărat pe rezultat, nu pe băieţi. Am pierdut acest meci în urma unei pase în adîncime a elveţienilor, fază la care dublajul fundaşilor mei nu a funcţionat. Am dat foarte uşor posibilitatea adversarilor să fie periculoşi din faze care nu anunţau vreun pericol iminent.

- Sînteţi supărat pe Sălăgeanu pentru faza de la penalty?
- Pe Sălăgeanu trebuie să-l susţinem, să îşi revină după acest moment neplăcut. Din păcate, o greşeală de plasament ne-a costat scump. Nu vreau să vorbesc acum la cald despre greşelile făcute la goluri, voi discuta cu băieţii, separat, zilele următoare.

- Au avut băieţii trac la debutul în Champions League? Poate produce surprize Oţelul?
- Jocul pe care l-am practicat la Basel îmi dă speranţe pentru viitor. În mod normal, trebuia să obţinem un rezultat de egalitate sau chiar să cîştigăm. La 1-1 am avut cîteva contraatacuri pe care, dacă reuşeam să le gestionăm cum trebuie, puteam cîştiga în Elveţia.

"Am început foarte bine, am jucat curajos, ne-am creat ocazii, dar a venit acel penalty, care eu zic că nu a fost. Sîntem frustraţi, însă mergem mai departe, trebuie să ne revenim"
Adrian Sălăgeanu, fundaş Oţelul

"O înfrîngere amară, am pierdut un punct pe care-l meritam cu prisosinţă. Păcat că acel penalty ne-a năruit munca. Mai avem şanse, pînă la final vom da totul pentru a reveni"
Liviu Antal, mijlocaş Oţelul

"Chiar puteam cîştiga lejer la Basel, dar, la acest nivel, orice greşeală te costă. Îmi pare rău că nu am îndrăznit mai mult, elveţienii nu au o echipă de speriat"
Sergiu Costin, fundaş Oţelul

"Am simţit o bucurie enormă să marchez la debutul în Champions League. Cei de la Basel nu au avut cine ştie ce ocazii, dar au învins. Ăsta e ghinion! Avem încredere că vom reveni"
Marius Pena, atacant Oţelul

"Am făcut un meci de bun, am pierdut nemeritat. Putem scoate punct sau puncte din meciurile următoare, trebuie doar să avem mai multă încredere în noi"
Gabriel Giurgiu, mijlocaş Oţelul

CLASAMENT
1. Basel 2-1 3p
2. United 1-1 1p
3. Benfica 1-1 1p
4. Oţelul 1-2 0p
Etapa viitoare: Oţelul - Benfica, Manchester - Basel (27 septembrie)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
rhadoo17
rhadoo17  •  15 Septembrie 2011, 11:17
Postat de ionut1908 pe 15 Septembrie 2011, 10:31

in primul rand invata sa scrii apoi sa comentezi pe aici...nu de alta dar esti penibil.cum ma sa scrii ASIARA? ASIARA ma? dar...stai esti stelist....e ceva normal....analfabetilor

Da, baiatu' nu e prea "optimist cu Otelu", e fara...=))))) vai de capul vostru! Becalisme! Va plateste behecali sa aveti aceleasi maniere alese cand postati pe net, sa nu-i faceti steoaia de ras!

rhadoo17
rhadoo17  •  15 Septembrie 2011, 11:15
Postat de robotzel pe 15 Septembrie 2011, 07:49

Daca pe astia nu i-ati batut ce sperante iti da? sa bati pe Benfica sau pe Manchester? Pick one!

Pe cand steoaia bate cele doua echipe la orice ora, dodele!

ionut1908
ionut1908  •  15 Septembrie 2011, 10:31
Postat de submarina pe 15 Septembrie 2011, 10:02

Nu sunt prea optimist cu Otelul, am vazut asiara partida Benfica-Manchester, ambele echipe sunt naucitoare! vai de capul Otelului cu cine a picat...

in primul rand invata sa scrii apoi sa comentezi pe aici...nu de alta dar esti penibil.cum ma sa scrii ASIARA? ASIARA ma? dar...stai esti stelist....e ceva normal....analfabetilor

Vezi toate comentariile (12)
Comentează