INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MALMO 0-1

Dorinel Munteanu, ipoteză surprinzătoare după eșecul suferit de CFR Cluj: "Se vede relaxarea! Nu mai e teamă și tensiune"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 11:05

CFR Cluj a pierdut meciul tur cu Malmo FF din turul II preliminar al UEFA Champions League, scor 0-1. (Detalii aici)

Dorinel Munteanu, fost antrenor și jucător la CFR Cluj, a comentat situația de la campioana României și a explicat cauzele înfrângerii.

"CFR Cluj trebuia să fie mai în formă. La echipă se vede relaxarea din vestiar. Nu mai e tensiune, nu mai e teamă. S-a văzut aseară lipsa de concentrare. Arlauskis, care e un portar foarte bun, a gafat. Dar el e bun când e pus sub presiune, când trebuie să respecte anumite reguli și decizii. În plus, a fost un joc slab și la nivelul fundașilor centrali. S-a văzut și la faza golului", a declarat Dorinel Munteanu la TV Digi Sport.

"Cu Rudar, Steaua este favorită. Are o experiență mai mare. Viitorul, chiar dacă e o echipă tânără și fără experiență, are șanse de calificare" Dorinel Munteanu

Meciul retur, Malmo FF - CFR Cluj, va avea loc miercuri, 1 august, de la ora 20:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cj666
cj666  •  25 Iulie 2018, 15:09
Postat de Andrei Dorin pe 25 Iulie 2018, 13:29

Echipã de cotonogari - nu poate juca in 11 ,in campionat joaca in 14.Jalnic-in Europa

Patentul la fotbalul in 14 il are echipacde la stana zisa si rusinea europei... *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulian1952
iulian1952  •  25 Iulie 2018, 14:12

PUTINE VORBE DUPA ACEST MECI . EVIDENT , JURNALISTII ROMANI DE SPORT IN SPECIAL , NU ISI VOR DA SEAMA CAT DE AFONI SUNT LA FOTBAL (SI NU NUMAI) . CUM SE LAUDA EI CA SUNT SPECIALISTI LA SCHEME , TACTICI , DAR MAI ALES ARBITRII DE FOTBAL . NU VAD BLATURILE CARE SE FAC IN FOTBALUL ROMANESC PRIN CARE ECHIPE SUBMEDIOCRE AJUNG CAMPIOANE ALE ROMANIEI .IN SCHIMB CUM SCOT CAPUL IN EUROPA LE PARTIE FUNDUL MAI CEVA ***. EXEMPLUL : C.F.R. CLUJ ... SAU JURNALISTII SUNT CUFURITI DE-A BINELEA . POATE CHIAR MAI MULT .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

960317577335949
Andrei Dorin  •  25 Iulie 2018, 13:29

Echipã de cotonogari - nu poate juca in 11 ,in campionat joaca in 14.Jalnic-in Europa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează