INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - BENFICA 0-1

Dorinel Munteanu îşi pune la zid elevii: ”Nu am jucători curajoşi”

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 02:31

Dorinel Munteanu e nemulţumit de atitudinea emotivă a jucătorilor săi şi spune că fără tupeu, Oţelul poate rămîne la cota zero în grupă

Click aici pentru rezumat!

- Domnule Munteanu, un nou eşec, e Liga o competiţie prea grea pentru Oţelul?
- O înfrîngere e o înfrîngere şi se digeră greu. Nu sînt mulţumit deloc de jocul nostru pentru că am făcut foarte multe greşeli, iar la asemenea nivel nu ai voie să faci atîtea erori pentru că te costă puncte. În prima repriză am fost dominaţi teritorial, nu am închis spaţiile aşa cum ar fi trebuit şi la faza golului ne-au prins descoperiţi pe axul central, plus o nesincronizare între apărători.

- Nici în campionat nu vă merge prea bine, ce se întîmplă?
- Nu sîntem la nivelul la care eram anul trecut din varii motive. Nu vreau să fac o analiză acum a meciului pentru că este la cald, dar sînt multe faze despre care trebuie să discut cu jucătorii mei. Nu am văzut la ei plăcerea de a juca fotbal şi am avut puţine realizări.

- Dar ce v-a lipsit pentru a lua măcar un punct cu Benfica?
- Portughezii nu şi-au creat foarte multe ocazii de poartă din acţiune, ci mai mult din faze fixe, la care sînt foarte periculoşi. Ne trebuie mai mult curaj dacă vrem să facem puncte în Champions League, iar noi cu Benfica nu am arătat deloc curaj, ne-a lipsit şi asta ne-a costat scump. I-am respectat prea mult, ne-am speriat de numele lor.

- Credeţi că mai aveţi şanse la locul 3?
- Ştiu că am spus că vom face 8-9 puncte în Ligă, dar acum mă gîndesc că poate nu facem nici unul! E greu să mai sperăm la locul trei pentru că am pierdut la Basel, iar elveţienii au scos un punct chiar pe terenul lui Manchester.


"Ne pare rău, visăm să cîştigăm şi noi un punct sau trei în Champions League, să ne mîndrim că evoluăm într-o asemenea competiţie. Din păcate, nu am reuşit şi continuăm să sperăm"
Sergiu Costin, fundaş Oţelul

"Cu puţin noroc am fi putut marca şi noi deoarece am avut cîteva ocazii, mai ales pe final. Diferenţa dintre noi şi ei e destul de mare. Fotbalul rămîne imprevizibil şi sperăm să ne luptăm pentru locul 3"
Sergiu Costin, fundaş Oţelul

"Am alergat foarte mult, dar iar am pierdut trei puncte. Lipsa de experienţă s-a văzut şi contează foarte mult în această competiţie"
Liviu Antal, mijlocaş Oţelul

"Am avut şi noi o ocazie mare, acel şut al lui Perendija din final l-am văzut în poarta portughezilor. Manchester va băga titularii cu noi întrucît au nevoie de puncte şi ne va fi tare greu"
Branko Grahovac, portar Oţelul

"Ne-am retras prea mult, ne trebuia mai mult tupeu, curaj. Trebuie să avem mai puţin respect pentru adversar, să nu fim timoraţi şi putem acumula şi puncte în această grupă"
Gabriel Viglianti, mijlocaş Oţelul

"Păcat că nu am reuşit să luăm nici măcar un punct cu Benfica. Pentru a reuşi mai multe ne trebuie mai mult «sînge în instalaţie»"
Sorin Frunză, mijlocaş Oţelul

"Trebuia să fim mai curajoşi. Ne-am dorit mult, dar nu am reuşit nimic. Dorinel ne-a spus să ţinem capul sus şi vom încerca să dăm marea lovitură cu Manchester United"
Marius Pena, atacant Oţelul

Cifrele meciului
Oţelul Parametru Benfica
35% Posesie 65%
1 Cornere 8
2 Şuturi pe poartă 6
0 Ocazii 3

Oţelul a pierdut pe "Naţional Arena" în faţa lui Benfica, scor 0-1, unicul gol al partidei fiind înscris de Bruno Cesar în minutul 41. VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA PARTIDĂ!

Grupa C
1. Basel 5-4 4p
2. Benfica 2-1 4p
3. Manchester 4-4 2p
4. Oţelul 1-3 0p
S-au jucat: Basel-Oţelul 2-1, Benfica-Manchester 1-1, Oţelul-Benfica 0-1, Manchester-Basel 3-3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
madeintim.
madeintim.  •  30 Septembrie 2011, 07:46

La cite "achizitii "ati facut "campionilor"!,tot o echipa de 2 lei ramineti. BRAVO Mariusica macar tu nu pierzi ocazia cind e de "bagat labuta"

iulian_luk
iulian_luk  •  30 Septembrie 2011, 01:46
Postat de noxarcana pe 28 Septembrie 2011, 09:42

Dorinele,uita-te la parametrii si apoi vorbeste de curaj ; Cand ai o echipa limitata din punct de vedere tehnico-tactic nu te poti scuza prin ''lipsa de curaj '' ; a si apropo, cred ca echipei tale ii lipseste enorm arbitrajul din Liga I, dar deh ... ati vrut champions league si banii acum sa vi-i bagati undeva,pentru ca,cel mai grav : faceti Romania de rusine,dar cred ca nu va pasa. Nu poti juca in CL cu 0 investitii serioase. Pentru a obtine profit,venitul trebuie reinvestit cu mult cap . Pacat, poate alta echipa gen Timisoara sau de ce nu Vaslui ar fi facut mai mult in locul vostru. Nu stiti sa apreciati oportunitatea aceasta cu care nu va veti mai intalni vreodata.

Ei uite ca Rapid a facut investitii si transferuri si obtine super/rezultate ( 1-3 cu PSV). Oare care dintre: PSV si Benfica este mai in forma ?, sa luam reper si editia trecuta de "Europene" ? Da da, tipic romanesc vedem doar "paiul din ochiul altuia (...)".

iulian_luk
iulian_luk  •  30 Septembrie 2011, 01:29
Postat de bogdanelibm pe 28 Septembrie 2011, 02:00

MOTIVELE PT CARE NU SUNTETI LA NIVELUL DE ANUL TRECUT SUNT ARBITRAJELE PE CARE NU LE-ATI ACHITAT CU BANII DIN LIGA.VOI ACEIASI VALOARE O AVEATI SI ATUNCI SI ACUM,IAR IN CL NU MERGE CU SPAGA SAU CU BLATUL .

Te-ai spart, vita ! Vezi de super/performantele Stelei fara nume, abia dupa(...) sa vorbesti

Vezi toate comentariile (24)
Comentează