INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - OŢELUL 2-1

Dorinel nu uită şi nu iartă » Sălăgeanu, executat pentru greşelile din meciul cu Basel!

Adrian Sălăgeanu a greşit la ambele goluri ale elveţienilor Foto: AFP/Mediafax
Adrian Sălăgeanu a greşit la ambele goluri ale elveţienilor Foto: AFP/Mediafax

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 21:36

Fundaşul va plăti scump evoluţia catastrofală de la Basel, Munteanu fiind decis să nu mai mizeze deloc pe el


Dorinel Munteanu s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale în debutul din Champions League, 1-2 la Basel, însă au fost şi fotbalişti care l-au dezamăgit. Prestaţia lui Adrian Sălăgeanu (28 de ani), în special, i-a lăsat un gust amar antrenorului de la Galaţi. Fundaşul stînga a pierdut clar duelurile cu Streller, permiţîndu-le elveţienilor să marcheze de două ori.

Mai întîi, în minutul 39 s-a lăsat păcălit de fenta atacantului care a centrat perfect pentru Fabien Frei, iar Grahovac a scos mingea din poartă. Colegii au alergat după egalare aproape 20 de minute, iar Pena a restabilit echilibrul pe tabelă. Pînă în minutul 84, cînd Sălăgeanu a gafat din nou, comiţînd aiurea un penalty, după ce l-a faultat în careu pe acelaşi Streller!

Cu toate că a evitat să-l critice în public pe jucător, Munteanu nu-l va ierta prea curînd pe acesta, mai ales că nu e prima oară cînd acesta îl scoate din sărite. S-a mai întîmplat şi în vară, cînd Adrian a condiţionat plecarea în cantonamentul din Olanda de plata unor restanţe financiare. Atunci, Dorinel l-a lăsat la Galaţi, însă l-a reprimit în lot după cîteva zile. De data asta, Sălăgeanu va plăti mai scump, fiind ameninţat cu banca de rezerve. Locul său în primul "11" va fi luat de sîrbul Zoran Ljubinkovici (29 de ani), fotbalist adus în intersezon de la Petrolul.


"Din păcate, o greşeală de plasament ne-a costat scump. Nu vreau să analizez acum modul în care am primit golurile, o voi face în zilele următoare, alături de băieţi"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

"N-a fost vorba de nici un penalty, eu n-am simţit nici un contact între mine şi adversar!" :)
Adrian Sălăgeanu, fundaş Oţelul

"Adrian o să-şi revină, nimeni nu l-a certat în vestiar. Toţi greşim, nu e nici o problemă"
Sergiu Costin, fundaş Oţelul

3.500 de euro e salariul lunar al lui Sălăgeanu la Galaţi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
mateuts37
mateuts37  •  24 Septembrie 2011, 21:15

dar fundasii centrali Perendja respectv S.Costin pe unde se aflau? Ambele goluri s-au marcat pe zona centrala. La primul gol atacantul lor a marcat nestingherit, iar la al 2-lea Salajeanu a trebuit sa suplineasca pozitia lui Costin, plecat pe undeva prin atac, precum si pe a lui Perendja pe care l-a cam depasit mingea, fiind spectator la faza. Nu-l scuz pe Salajanu, dar tre sa bim obiectivi, mai ales ca vene dupa o pauza din motive de accidentare. Hai Otelul si Dorinele vezi ca nu jucam nimic.

gandrei
gandrei  •  24 Septembrie 2011, 12:46

si aseara salageanu a jucat. ziar de 2 bani, cititori creduli de 3 parale

dancrisan
dancrisan  •  23 Septembrie 2011, 20:47

pina a-l scoate pe salajean acarul paun mai bine vedeti de mizeria ce domneste in conducerea clubului. asta legat de lupta pentru banii CL., presedinte club vs actionari din si din fosta conducere a combinatului. toti o apa si-un pamint, niste golani.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează