INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - BARCELONA

DORTMUND - BARCELONA // Ovidiu Hațegan, an de an cu Barça în Liga Campionilor! A patra oară la rând » Îl va regăsi pe Messi?

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 11:14

Ovidiu Hațegan va conduce meciul dintre Borussia Dortmund și Barcelona, din grupele Ligii Campionilor. Arbitrul arădean a arbitrat în fiecare sezon echipa catalană din 2016. Ultima oară, Messi a lipsit din cauza unei fracturi la antebraț. Acum e incert.

Ovidiu Hațegan e atras de Barcelona. Din 2016, nu a ratat niciodată echipa blaugrana. A arbitrat-o an de an. Marți, va fi a patra oară într-un meci din grupele Champions League. Cel mai dificil, la Dortmund, contra Borussiei. 
Arădeanul în vârstă de 39 de ani le poartă noroc catalanilor. Cu el la centru, nu au primit niciun gol în trei partide. Și au înscris de zece ori: 

  • 13 septembrie 2016: 7-0 cu Celtic Glasgow (a);
  • 27 septembrie 2017: 1-0 cu Sporting Lisabona (d);
  • 24 octombrie 2018: 2-0 cu Inter Milano (a)

Dacă la primele sale două meciuri, Messi a jucat 90 de minute, reușind un hat-trick în fața scoțienilor, argentinianul a lipsit la ultima confruntare, cu Inter. Suferise o fractură la antebrațul drept chiar cu patru zile înaintea partidei.  

Hațegan speră să-l reîntâlnească acum pe căpitanul Barçei, dar Leo e incert. Accidentat în urmă cu 45 de zile, la primul antrenament al sezonului, a reluat duminică pregătirea și va face deplasarea, însă nu se știe dacă Ernesto Valverde îl va folosi. 

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează