INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Dragomir l-a făcut KO pe MM: "Cine i-o fi văzut fotbalişti pe Georgievski şi pe Tatu?"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 00:02

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, i-a criticat dur pe Daniel Georgievski şi Leandro Tatu, după eşecul cu Chelsea, scor 0-4. Ambii jucători au fost aduşi la Steaua de Mihai Stoica.

"Cine i-o fi văzut fotbalişti pe Georgievski şi pe Tatu? Cum să dai banii pe ăştia? M-a nemulţumit diferenţa de valoare, de comportament, de mentalitate şi de hazard dintre noi şi englezi. Ce a putut să-i facă Schurrle lui Georgievski... Şi Gigi juca mai bine decît macedoneanul ăsta.

Contează enorm că Stelei i-au lipsit Chiricheş, Rusescu, Pintilii şi Chipciu faţă de meciul tur. Parcă a fost şi mai multă seriozitate atunci. Steaua, în primăvară, îl avea şi pe Gigi care făcea schimbările bine", a spus Dumitru Dragomir la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
tudi2008
tudi2008  •  02 Octombrie 2013, 09:04

Eu zic ca a fost blat. Nu pot sa cred ca tatu cel cu 100% procentaj in meciul cu Schalke a jucat slab, sau Georgievski? Sa fim seriosi, nu spunea coana mita ce EL, EL managerul l-a adus si acum toti sa-i pupe picioarele? Clar Steaua s-a lasat invinsa, asa au fost ordinele de la Jilava, pe axa prieteniei Gigi-Mourinho, ca deh castigam grupa (ma umfla rasul) si ajunge Mourinho somer....iar Gigi milos asa cum-l stim, a dat ordinul sa o lasam mai moale...parerea mea!

refire
refire  •  02 Octombrie 2013, 08:48

Asa e cand castigi campionatul pe spagi !!! Mititica urla ca nu a primit toti banii. Se asteapta sa vina banii din Liga ca sa se stinga toate datoriile catre Mititica, Sandu si mai ales Deaconu .

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Octombrie 2013, 08:39

D-le mitică, n-ai văzut reala valoare a lui Tatu ? Cum s-a descurcat el, cum se dribla singur, și ce centrări perfecte dădea el spre Otopeni. Nu d-le mitică, nu te pricepi la fotbal. Ăsta se pricepe, NN stoica, alias, cel mai prost și mai penibil om care a ocupat vreodata funcția de manager la o echipă de fotbal. Ăsta tatârnă pe lângă steaua, doar prin mila pușcăriașului, spre marea groază și deziluzie a echipe în sine.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează