INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Dragomir mătură cu MM şi Reghe! » Atac frontal din partea şefului LPF după dezastrul Stelei din Ligă

Tatu pare șocat de faptul că trebuie să se dueleze cu fotbaliști de talia lui Ramires
Tatu pare șocat de faptul că trebuie să se dueleze cu fotbaliști de talia lui Ramires

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 01:05

Mitică îl acuză în mod direct pe manager că a "putut să aducă doi nonfotbalişti pe nume Georgievski şi Tatu", iar pe antrenor îl umileşte: "În martie, am bătut Chelsea pentru că era Gigi şi făcea schimbările bine".

La doar cîteva minute după terminarea partidei de pe Arena Naţională, Dumitru Dragomir era deja în direct la sport.ro, unde a lansat cîteva atacuri extrem de dure la adresa managerului şi a antrenorului Stelei, însă fără să le rostească numele.

"Cine dracu' i-o fi văzut fotbalişti pe Georgievski şi pe Tatu? Cum să dai bani pe ăştia?! Ce a putut să-i facă Schurrle lui Georgievski... N-am văzut niciodată aşa ceva! Eu cred că şi Gigi juca mai bine decît macedoneanul ăsta", a spus Dragomir, cu trimitere directă la faptul că Georgievski şi Tatu au fost aduşi la Steaua la solicitarea expresă a lui Mihai Stoica.

Apoi, Dragomir a trecut la Reghecampf. "M-a nemulţumit diferenţa de valoare, de comportament, de mentalitate şi de hazard dintre noi şi englezi. Contează enorm că Stelei i-au lipsit Chiricheş, Rusescu, Pintilii şi Chipciu faţă de martie, cînd a bătut-o pe Chelsea. Parcă a fost şi mai multă seriozitate atunci. Aaaa... şi mai e ceva! Steaua, în primăvară, îl avea şi pe Gigi Becali în tribună, care făcea schimbările bine", a adăugat Dragomir.

"Steaua n-a pierdut, a fost o execuţie în aer liber. Acum, faţă de martie, Steaua a fost luată în serios de englezi. Chelsea e de eşalonul doi în Europa, dar s-a comportat foarte bine, s-a văzut că e condusă de Mourinho" (Cornel Dinu, la Fanatik Show)

"Haideţi să nu dăm vina pe Georgievski! Toţi am fost slabi. Mai sînt multe puncte în joc. Ne batem cu Basel pentru locul 3. Meciul următor e decisiv, trebuie să batem neapărat şi apoi să luăm măcar un punct în Elveţia" (Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (44)
dash.berlin
dash.berlin  •  25 Octombrie 2013, 10:48
Postat de valentino_84 pe 24 Octombrie 2013, 16:08

Mou a fost in vizita la Becali l-a rugat frumos sa ii dea meciul de pe stamford bridge ca sa termine grupa pe locul 2

Dar dinamo?dinamo cate puncte a facut in UCL?

valentino_84
valentino_84  •  24 Octombrie 2013, 16:08

Mou a fost in vizita la Becali l-a rugat frumos sa ii dea meciul de pe stamford bridge ca sa termine grupa pe locul 2

solox
solox  •  02 Octombrie 2013, 19:52

Mare nemernic golanul asta batran de Dragomir , asteapta momente grele ca sa-si plateasca el politele. Ce se face atata tevatura pt ca Steaua a luat-o in freza de la Chelsea? Diferenta de valoare si scorul pe masura, corect. Intr-o confruntare cu asemenea adversar se vede cine are valoare si cine nu. Au facut fata, mai greu, dar au miscat ceva: Stanciu, Tanase, Bourceanu , Gardos, Lato . Dar ce sa faci cu Adi Popa, Tatu, Georgievski, Filip in CL ? E un nivel unde jumatatile de masura nu sunt permise.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează