INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII

Drita - Linfield nu se va mai juca » Încă un caz de coronavirus în preliminariile Ligii Campionilor

Drita - Linfield nu se va mai juca
Drita - Linfield nu se va mai juca

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 20:01 / Actualizat marti, 11 august 2020 20:03

Meciul Drita (Kosovo) - Linfield (Irlanda de Nord), care era programat azi, la ora 19:00, în preliminariile Ligii Campionilor, nu se va mai juca. 

Partida care trebuia să se dispute la Nyon a fost oprită, după ce un al doilea jucător al kosovarilor de la Drita a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

„După decizia luată de autoritățile sanitare elvețiene și forul internațional, Drita a fost plasată în carantină. Meciul nu se va putea juca. Jucătorul a fost testat pozitiv și ieri, și azi. La sosirea în Elveția, toată echipa fusese testată negativ. Anterior, un alt jucător ieșise pozitiv, vineri. Dosarul va fi trimis la Corpul de control disciplinar UEFA pentru a se lua o decizie”, informează forul continental.

Vezi AICI programul din preliminariile Ligii Campionilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează