INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - SCHALKE, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI 2, DOLCE 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Drogba sau DrogPA? » Atacantul ivorian e revendicat de Shanghai: se întoarce în China?

Drogba va fi pe teren la meciul de azi cu Schalke
Drogba va fi pe teren la meciul de azi cu Schalke

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 20:26

Shanghai Shenhua contestă transferul ivorianului la Galata şi e sigur că-l va recîştiga după judecarea apelului depus la FIFA.

La această oră e cert că Didier Drogba va îmbrăca diseară tricoul Galatei contra lui Schalke. Dar asupra prezenţei sale şi la returul din 12 martie a apărut un mare semn de întrebare.

FIFA a autorizat transferul ivorianului la Istanbul pe motiv că Shanghai Shenhua, fostul club, nu i-a achitat salariul vreme de 3 luni. Chinezii susţin însă că Drogba a fost plătit cu o întîrziere de cîteva zile la care el însuşi a consimţit. Şi vor să expedieze la forul mondial documentul semnat de atacantul de 34 de ani, prin care acceptă decalajul.

559900-optimi-liga-2.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flo_ax
flo_ax  •  20 Februarie 2013, 02:25

pot sa stea si-n limba, daca nu l-au platit 3 luni. E liber de contract, iar banii oricum si-i lua mai devreme sau mai tarziu. Iar sa-l aduca cu forta inapoi e aiurea, pt ca daca nu vrea sa joace, nu mai joaca cum trebuie, iar tu trebuie sa-l platesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează