INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 4-3 LA GENERAL

Duckadam: "Dacă stai în spate și te aperi cu 6 jucători e foarte greu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 23:31

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat calificarea Stelei cu Trencin, venită după un 2-0 în tur și un retur foarte slab, 2-3 acasă. În turul următor,  roș-albaștrii vor juca împotriva lui Partizan.

"L-am simțit pe Rădoi emoționat înainte de meci, am simțit că ceva nu e în regulă. Am început foarte slab. Merită felicitări că au reușit totuși să întoarcă rezultatul.

Eu am plecat la pauză pentru că nu aveam medicamentele necesare pentru a mă liniști, m-a sunat un prieten doar cînd a fost de bine. Am ajuns acasă dar nu m-am uitat la final.

La 2-0 în tur te simți calificat, echipa a fost deconectată, i-a fost greu să intre în ritm. Au fost conduși încă din start. A fost o lipsă de seriozitate, de dorință, nu avem acea agresivitate în sensul pozitiv, Steaua așa a cîștigat pînă acum, cu presing, dacă stai în spate și te aperi cu 6 jucători e foarte greu pentru atacanți, sînt izolați. Mirel a observat toate astea și va face o analiză pertinentă", a declarat Duckadam la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  23 Iulie 2015, 11:24

Cei doi inchizatori ies rar spre poarta adversa,fundasii centrali nu stiu sa joace cu atacant pe ei,iar in dreapta Papp nu e lateral,in stanga Guierhme (scuze daca i-am pocit numele) e slab in aparare. Si atunci se joaca retras,cu putini in atac. De aici restul.Poti sa fii pretentios cu Iancu,cu Tamas,dar,atunci, fii la fel si cu Chipciu,care e indolent,fara implicare. Radoi nu a reusit sa faca echipa sa se exprime coerent,nu are scoala de antrenor,se vede usor asta.

1615709148708568
Amalia Banu  •  23 Iulie 2015, 11:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  23 Iulie 2015, 09:54
Postat de stelistulbrasov pe 23 Iulie 2015, 09:46

***

Am spus ca *** trebuiau sa moara pana acum de rusine ....si asta trebuie sters gsp-istilor?Adevarul doare,stiu....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează