INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Duckadam e sigur de calificare: "Am eliminat noi Galatasaray, polonezii sînt sub turci"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 13:39

Helmuth Duckadam nu se teme de Legia Varşovia, adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor.

Preşedintele de imagine din Ghencea consideră că Legia este sub Steaua şi este mulţumit că deplasarea nu este atît de lungă: "Indiferent de adversar, poate e mai bine că jucăm mai aproape, pînă în Kazahstan era departe.

Am eliminat şi Galatasaray în play-off, am mai  întîlnit adversari puternici şi ne-am calificat. Legia nu e peste turci sau peste altă echipă", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Legia Varşovia se remarcă prin suporterii fanatici. Vezi aici VIDEO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dantoma
dantoma  •  09 August 2013, 17:07

pe mine ma mira cat de jos se duce Duckadam ! atunci cand stOAIA nu l-a mai bagat in seama,vorbesc de anii '90-2000,a lucrat ca ofiter DE POLITIE de frontiera la Vama Turnu,in jud Arad... avea atata tupeu si atata sustinere de SUS,ca la el mergeai cu banii la vedere,nici nu era nevoie sa te feresti ! Ministerul de Interne (Dinamo) i-a intins atunci o mana,ca sa nu moara de foame,iar acum il pupa in poala (sic) pe cioban ! bravo Helmuth ! frumos caracter ! da-i inainte !

dobrinibamus
dobrinibamus  •  09 August 2013, 15:45

Slujitori de genul di-mano rrrompid si celelalte ce nu ajuta Romania cu nimic sa taca mukles ! Uita-ti-va la TV poate se mai prinde ceva si de voi. Vai de mama voastra !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 August 2013, 14:26

Ce sa il intrebi pe Duckadam de fotbal, echipe, etc....El angajat sa zica de bine sa laude Steaua , conducatorii, antrenorii, jucatorii, televiziunile, ziaristii, spectatorii, stewarzii, gardienii.....El este de multi ani un decor platit !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează