INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA

JUVENTUS - BARCELONA. Duelul Cristiano Ronaldo - Leo Messi, interzis! CR7, pozitiv și la ultimul test COVID-19

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, starul lui Juventus, a fost testat din nou pozitiv la coronavirus și va rata sigur meciul cu Barcelona de miercuri. +5   FOTO
Cristiano Ronaldo, 35 de ani, starul lui Juventus, a fost testat din nou pozitiv la coronavirus și va rata sigur meciul cu Barcelona de miercuri.

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 21:58 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 22:36

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, starul lui Juventus, a fost testat din nou pozitiv la coronavirus și va rata sigur meciul cu Barcelona de miercuri.

  • Juventus și Barcelona se întâlnesc miercuri, 28 octombrie, în grupa G din Liga Campionilor. Partida va începe la ora 22:00 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Astfel, portughezul va rata duelul cu Leo Messi, rivalul împotriva căruia s-a luptat în El Clasico în perioada 2009-2018, când CR7 a îmbrăcat tricoul celor de la Real Madrid.

Testul lui Ronaldo de marți seara a ieșit tot pozitiv, la fel ca cel din urmă cu 5 zile, anunță publicația Goal. Cristiano a fost depistat pozitiv în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla în cantonamentul echipei naționale.

Amendă ridicolă pentru Cristiano Ronaldo

Ronaldo va primi o amendă ridicolă pentru încălcarea protocolului sanitar: 400 de euro. Chiar dacă ministrul italian al sportului, Vincenzo Spadafora, a declarat că „Ronaldo a ignorat protocolul sanitar, întorcându-se infectat cu coronavirus" în Peninsulă, starul lusitan al lui Juventus riscă o pedeapsă ridicol de mică.

Conform Tuttosport, Cristiano a încălcat articolul 650 din Codul penal, dar va primi, probabil, o amendă de numai 400 de euro. Ceea ce înseamnă 0,0013 la sută din salariul său anual!

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Citește mai multe știri despre Champions League:

Starul lui Bayern Munchen, trădat de echipament :D Tricoul s-a rupt imediat după gol, iar imaginea a devenit virală

Mircea Lucescu își pregătește revenirea în Serie A: „Echipa asta reflectă stilul meu de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mdg1
mdg1  •  28 Octombrie 2020, 10:06

Păcat. Cine știe când o sa ii mai vedem...

adyy25
adyy25  •  28 Octombrie 2020, 01:22

Vezi ca sunt subiecte mai tari unde ai de comentat. Alea legate de nea Cortacero. Sau ma rog, alea legate de Dinamo lui Badea, din liga a patra. Apropo, stati bine in clasament, sunteti pe podium.

dinamofurata
dinamofurata  •  27 Octombrie 2020, 22:47

Doua saptamani !!! Daca se trata la clinica lui nea Gigi ar fi fost vindecat intr-o saptamana. Sau macar declarat vindecat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează