INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REACȚIE

Duelul englezo-spaniol continuă » Declarații provocatoare: "Nici o echipă din Anglia nu se poate apropia de Barcelona"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 17:22

Fostul jucător al Barcelonei, Victor Munoz, a declarat într-un interviu pentru goal.com că nici un club din Anglia nu îi poate pune probleme Barcei în acest sezon de Champions League, însă a menționat-o pe City drept primul reprezentant al Premier League:

"Dacă aș fi în locul celor de la Barca, aș vrea să îi evit pe cei de la Real și pe Bayern. Sînt echipe pe care vrei să le întîlnești doar în finală.

În rest, nu cred că există o echipă din Anglia care să îi pună probleme Barcelonei. Cea mai puternică este Manchester City, însă nu suficient încît să o învingă. De asemenea, nici o echipă din Italia nu ar putea". 

"Barca este campioana, așadar, principala favorită. Real și Bayern sunt și ele în competiție", a adăugat Munoz.

Fost mijlocaș, Victor Munoz, 58 de ani, a evoluat pentru Barcelona în perioada 1981-1988, bifînd 224 de partide și 14 goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează