INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID – MANCHESTER UNITED, MIERCURI, DIGISPORT 1, ORA 21:45

Duelul giganţilor » Mourinho: ”Lumea se uită la Champions League doar pentru meciul ăsta”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 17:34

Miercuri seară, UEFA Champions League ne va oferi în optimi o posibilă finală a competiţiei, înfruntarea a două dintre cele mai galonate echipe ale planetei: Real Madrid dă piept cu Manchester United.

Ambele echipe au cîştigat ”acasă”  în week-end, Manchester United a învins cu 2-0 pe Everton, iar Real Madrid a trecut lejer de Sevilla 4-1, Ronaldo reuşind un nou hattrick.

Partida din UCL este un nou prilej de întîlnire a doi dintre cei mai importanţi manageri din fotbalul mondial, iar duelul declaraţiilor a început deja.

”Vroiam să fac mai multe schimbări la meciul cu Everton, să odihnesc cîţiva jucători pentru meciul de pe Bernabeu. Dar m-am gîndit mai bine şi mi-am dat seama că toate jocurile sînt importante pentru noi. Am creat o mentalitate simplă la echipă: pregătim următorul meci, cîştigăm următorul meci şi tot aşa, doar asta avem de făcut”, a declarat Sir Alex Ferguson conform theindependent.co.uk.

De partea cealaltă Jose Mourinho, tehnicianul madrilenilor, pare să se concentreze mai mult pe competiţia europeană din moment ce Real Madrid a pierdut orice şansă de a cîştiga Primera Division.

”Întreaga planetă aşteaptă un singur meci, cel de miercuri seară, aşa că vreau să oferim întregii lumi ceea ce aşteaptă. Cîţiva dintre jucătorii mei au venit de la meciurile echipelor naţionale un pic obosiţi, dar cînd se apropie un meci aşa de important, toată lumea vrea să fie pe gazon, nimeni nu mai e obosit”, a punctat portughezul.

Real Madrid – Manchester United  se va disputa miercuri seară pe Santiago Bernabeu şi va fi transmis în direct de DigiSport 1 de la ora 21:45.

(Valentin Melci)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
drimmero
drimmero  •  11 Februarie 2013, 18:13
Postat de miky198 pe 11 Februarie 2013, 18:10

Doamne ajuta sa nu mai urmeze scene de completat la clip-ul recent aparut...

Doamne ajuta sa mai urmeze o asemenea scena cu Pepe si van Pussie in prim-plan!

miky198
miky198  •  11 Februarie 2013, 18:10
Postat de drimmero pe 11 Februarie 2013, 15:07

bafta Pepe miercuri seara!

Doamne ajuta sa nu mai urmeze scene de completat la clip-ul recent aparut...

karolboy
karolboy  •  11 Februarie 2013, 17:55

Se uita lumea ca e un meci echilibrat,daca juca Barcelona cu real sau manchester nu mai avea acelasi farmec,se stia ca iar bate barca la ei.Pt un meci de locul 2 e ok

Vezi toate comentariile (17)
Comentează