INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

După Hamza Younes, Ludogoreţ mai vrea să-i dea Stelei o lovitură înainte de play-off-ul Ligii!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 22:52

Steaua l-a dorit insistent pe Hamza Younes în această vară, dar atacantul tunisian a ajuns pînă la urmă la adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, Ludogoreţ Razgrad.

Imediat a urmat un scandal, iar preşedintele Valeriu Argăseală chiar l-a acuzat pe magrebian că nu are caracter. Totuşi, cu doar cîteva zile înainte de primul meci din play-off, Steaua mai poate primi o nouă lovitură din partea adversarilor.

Roş-albaştrii s-au interesat în urmă cu o săptămînă de transferul lui Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistriţa, dar potenţialul salariu al brazilianului, de 500.000 de euro, i-a oprit pe stelişti să mai continue discuţiile.

Nu acelaşi lucru se întîmplă însă cu echipa lui Cosmin Moţi. Conform presei bulgare, Moraes este foarte aproape de Ludogoreţ, şefii grupării acceptînd să plătească 500.000 de euro pentru salariul anual al jucătorului.

În acest moment, Moraes este sub contract cu Metalurg Doneţk, dar ar vrea să părăsească Ucraina din cauza situaţiei tensionate.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (140)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:43
Postat de valiza.epo pe 15 August 2014, 10:17

Daca vrei sa vezi pe cineva mai prooost ca tine... priveste in oglinda!

nu poate. s-a uitat aseara. si s-a spart. nu se stie dc, criminalistii sunt la fata locului..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:43

biata stelutza... ce de arogante ii "face" ludo goretz ashtea..))

bcll7r
bcll7r  •  15 August 2014, 10:43
Postat de decaraiman pe 15 August 2014, 09:35

hamza chiar nu are caracter si gazarii stiu cel mai bine , iar moraes este terminat iar luam epave ? sa arunce ludo cu euro si cand vor ramane acasa in europa ligue o sa planga amarnic , dumnezeu nu doarme . ce poti cere unor bulgari primitivi defapt niste rusi infecti balcanizati care isi spun bulgari sau nu stiti care este originea lor ?

In primul rand am zis de 100 de ori ca sa asta nu e adevarat si gsp scriu prostii . Dar "bulgari primitii care nu stiu originea lor " ???Taranule Bulgaria e o tara mai vechi decat Romania si stim foarte bine originea noastra ....

Vezi toate comentariile (140)
Comentează