INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO TBILISI - STEAUA

Duşan Uhrin Jr. nu se teme de ultraşii Stelei: "Nu vom fi speriaţi pe Naţional Arena"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 10:33

Duşan Uhrin Jr., antrenorul celor de la Dinamo Tbilisi, a vorbit despre atmosfera pe care o fac suporterii Stelei pe Naţional Arena. "Roş-albaştrii" vor întîlni campioana Georgiei în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

" Steaua ştiu că joacă meciurile de pe teren propriu cu tribunele pline, dar nu cred că fotbaliştii mei vor fi speriaţi de acest lucru. Mi-aş dori ca şi fanii de la noi să fie la fel de înfocaţi precum cei de la Steaua sau de la Timişoara", a spus Duşan Uhrin Jr.

40.725 de suporteri a avut Steaua la meciul tur cu Vardar Skopje, din cadrul turului doi preliminar al Champions League

Citeşte un superinterviu cu Duşan Uhrin Jr. în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor, singurul ziar de sport care apare în week-end, în care tehnicianul face radiografia "dublei" cu Steaua!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
draqo
draqo  •  20 Iulie 2013, 18:57

Steaua a fost condamnata de romani, Uefa doar s-a sesizat a facut un control si dupa probabil reactia lor a fost " WTF " :)) cei corupti au fost trimisi acasa, Fenerbace si Besiktas :)

60old
60old  •  20 Iulie 2013, 18:12

Personal, imi este teama de acest meci. Daca Steaua prinde zi buna, trece fara probleme. Hai Steaua!

ktta86i
ktta86i  •  20 Iulie 2013, 18:10
Postat de yahoo22 pe 20 Iulie 2013, 17:26

Cel mai prost user de pe acest site de departe-ciganul randRROM. Toti sunt rusinea Romaniei.Cand UEFA te condamna pentru coruptie,aia nu mai e rusine?

De blaturile lui DInamo din cupele europene nu va e rusine, morta ciunilor????? Sunteti ultimii care ar trebui sa mai vb ura tilor. E de inteles ca sunteti frustrati ca voi an de an traiti doar cu speranta ca veti prinde mai mult de doua tururi in europa... ei mai sunt si ani in care nu stiti ce este europa doar de la altii ....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează