INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MALMO 0-1

Edi Iordănescu trage concluziile după un meci dezastruos al CFR-ului: "Nu meritam mai mult! Pe final s-a văzut disperarea"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 21:16

CFR Cluj a pierdut turul cu Malmo, 0-1, iar Edward Iordănescu e supărat pe jucătorii săi și speră ca începând cu următorul meci să schimbe atitudinea lor și să întoarcă rezultatul la partida retur din Suedia. 

"Știam că Malmo e o echipă bine organizată, care are un ritm de joc bun. Ne-am propus ceva și nu ne-a ieșit. Voiam un joc mai dinamic, dar am avut o circulație lentă a mingii. Am produs prea puțin fotbal ofensiv, iar în apărare au fost niște greșeli. Nu meritam mai mult. 

Trebuie să remontăm în retur. În Europa, orice greșeală contează. Nu are importanță sistemul, putem vorbi 10 zile despre asta, important era să nu intrăm într-un joc de uzură cu ei.

Vom analiza bine ce am făcut, așteptăm să avem mai multă încredere și personalitate în joc. Din păcate, apar niște erori, pe care în Liga 1 uneori nu le simțim, dar aici, în cupele europene, alta este treaba.

Ceea ce s-a întâmplat pe final, cu acele mingi lungi, sunt variante de disperare, iar mie nu îmi plac deloc aceste momente", a zis Edward Iordănescu la Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
daweirl
daweirl  •  25 Iulie 2018, 11:19
Postat de hitman222 pe 25 Iulie 2018, 06:19

gigist-pesdist, o combinatie fatală. Toate defectele posibile la un singur personaj.

te am vazut ,nu te mai lauda ,stim toti !

daniaania
daniaania  •  25 Iulie 2018, 10:08

A fost o gresala aducerea lui Edi, am stiut ,dar nu noi hotaram.Daca vrei performanta aduci antrenor. Cei din staff au gresit, acum va fii mai greu sa dreaga ciorba.Aseara a fost haos si cosmar pt. suporteri.

138672209828437
Gelu Oanca  •  25 Iulie 2018, 08:13

Iordanescu nu este antrenor de CFR, el poate antrena Chiajna, Voluntari DAR NU ,FCSB, DINAMO, CFR, CRAIOVA. este departe de aceste cluburi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează