LIGA CAMPIONILOR  ·  CFR CLUJ - MALMO 0-1

Edi Iordănescu trage concluziile după un meci dezastruos al CFR-ului: "Nu meritam mai mult! Pe final s-a văzut disperarea"

Marti, 24 Iulie 2018

CFR Cluj a pierdut turul cu Malmo, 0-1, iar Edward Iordănescu e supărat pe jucătorii săi și speră ca începând cu următorul meci să schimbe atitudinea lor și să întoarcă rezultatul la partida retur din Suedia. 

"Știam că Malmo e o echipă bine organizată, care are un ritm de joc bun. Ne-am propus ceva și nu ne-a ieșit. Voiam un joc mai dinamic, dar am avut o circulație lentă a mingii. Am produs prea puțin fotbal ofensiv, iar în apărare au fost niște greșeli. Nu meritam mai mult. 

Trebuie să remontăm în retur. În Europa, orice greșeală contează. Nu are importanță sistemul, putem vorbi 10 zile despre asta, important era să nu intrăm într-un joc de uzură cu ei.

Vom analiza bine ce am făcut, așteptăm să avem mai multă încredere și personalitate în joc. Din păcate, apar niște erori, pe care în Liga 1 uneori nu le simțim, dar aici, în cupele europene, alta este treaba.

Ceea ce s-a întâmplat pe final, cu acele mingi lungi, sunt variante de disperare, iar mie nu îmi plac deloc aceste momente", a zis Edward Iordănescu la Look TV.La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (16)

daweirl  •  25 Iulie 2018, 11:19
Postat de hitman222 pe 25 Iulie 2018, 06:19

gigist-pesdist, o combinatie fatală. Toate defectele posibile la un singur personaj.

te am vazut ,nu te mai lauda ,stim toti !

daniaania  •  25 Iulie 2018, 10:08

A fost o gresala aducerea lui Edi, am stiut ,dar nu noi hotaram.Daca vrei performanta aduci antrenor. Cei din staff au gresit, acum va fii mai greu sa dreaga ciorba.Aseara a fost haos si cosmar pt. suporteri.

Gelu Oanca  •  25 Iulie 2018, 08:13

Iordanescu nu este antrenor de CFR, el poate antrena Chiajna, Voluntari DAR NU ,FCSB, DINAMO, CFR, CRAIOVA. este departe de aceste cluburi.

Vezi toate comentariile (16)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1