INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REACȚIE

Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, puși la punct de o vedetă pentru comentariul de la Real Madrid - Manchester City: „La meciuri se uită și minori. Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”

Emil Grădinescu și Costi Mocanu / Captură Prima TV +6   FOTO
Emil Grădinescu și Costi Mocanu / Captură Prima TV

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 12:59 / Actualizat joi, 11 mai 2023 14:03

Designerul vestimentar Dana Budeanu i-a luat în colimator pe Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, jurnaliștii care au comentat „șocul” Real Madrid - Manchester City 1-1, din turul semifinalelor Champions League. Câteva informații mondene rostite de cei doi oameni din cabina de comentariu pe durata meciului au iritat-o pe cunoscuta influenceriță.

Budeanu a ținut să-i taxeze public pe Grădinescu și Bogdan Cosmescu, cei care, pe durata celor 90 de minute, au insistat să facă diverse referiri la disputa de natură mondenă dintre Thibaut Courtois și Kevin De Bruyne, adversari direcți marți seara și colegi în naționala Belgiei.

Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, taxați de Dana Budeanu: „Îi anunț că la meci se uită și copii minori”

„Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la Orange Sport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu' în trei ani

Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur”, a scris Dana Budeanu pe Facebook. 

În urmă cu mai bine de 10 ani, Caroline Lijnen, iubita de la acea vreme a lui Kevin De Bruyne, a avut o aventură cu Thibaut Courtois. Starul lui Manchester City și Caroline s-au despărțit ulterior. Inevitabil, triunghiul amoros de acum un deceniu are reminiscențe până în prezent: deși sunt colegi în naționala Belgiei, cei doi nu au cea mai călduroasă relație, chiar dacă la finalul meciului Real - City au fost surprinși îmbrățișându-se.

Comentatorii au amintit de una dintre declarațiile celebre ale Carolinei Lijnen, care afirmase că „Thibaut Courtois mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație cu Kevin”.

Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Thibaut Courtois: „Mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație”

Peste ani, Caroline Lijnen avea să vorbească despre escapada sa amoroasă cu Thibaut Courtois:

„Am respectat tot ce mi s-a cerut, dar Kevin, în cartea sa «Keep it Simple», a scris un pasaj despre aventura mea cu Thibaut. Așa că am decis să nu mai tac. În vara lui 2012, Kevin mi-a spus că a avut o aventură cu cea mai bună prietenă a mea. I-am dat de ales: «ori eu, ori ea!». 

Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois / Sursă foto: Instagram@carlijnen
+2 FOTO

Eram gata să-i mai dau o șansă, dar relația noastră nu a mai fost deloc la fel după aceea. M-am dus apoi la Madrid - Kevin credea că o astfel de călătorie este o idee bună -, iar acolo s-a întâmplat ceva ce nu trebuia să se petreacă niciodată. Accept asta, dar eu și Kevin nu mai eram în aceeași relație, plus că am găsit mângâiere în brațele lui Thibaut. 

În acea seară, Thibaut mi-a oferit ceea ce nu am primit în trei ani de relație cu Kevin. Cu Thibaut puteam vorbi despre orice, plus că mi-a pregătit și o masă delicioasă. Kevin nu a făcut niciodată asta pentru mine”, povestea Caroline Lijnen. 

Fostul selecționer l-a întrebat pe De Bruyne dacă mai poate să-l convoace pe Courtois

Marc Wilmots, fost selecționer al naționalei Belgiei, chiar l-a întrebat pe Kevin De Bruyne dacă ar trebui să-l mai convoace pe goalkeeper. Răspunsul a fost oferit de mijlocaș în cartea sa autobiografică: 

„Deși încă nu-mi vine să cred ce a făcut Courtois, continuăm să lucrăm profesionist. Antrenorul m-a întrebat dacă ar trebui ca Thibaut să părăsească echipa. Nu cred că am dreptul să spun că nu mai poate juca la națională. 

Bineînțeles, rămâne un portar bun, așa că i-am spus selecționerului că poate rămâne”. 

VIDEO Emil Grădinescu, poveste amuzantă cu Ilie Dobre în Japonia

Citește și alte știri de actualitate: 

Amenințat cu depunctarea, Gigi Becali face scandal: „Ce tot mă hăituiți, mă, voi pe mine? Hai să văd că îi luați puncte lui FCSB!” » Cere intervenția lui Burleanu

Două evenimente blochează Capitala în week-end » 33 de linii de transport în comun din București vor fi modificate + Trafic restricționat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
MirceaOrdean
MirceaOrdean  •  12 Mai 2023, 16:45

"„Thibaut Courtois mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație cu Kevin”. Cred că e un pic și problema inteligenței părinților, dacă nu pot explica copilului lor ce e rău, într-o asemenea afirmație.

tristan
tristan  •  12 Mai 2023, 10:27
Postat de EmanuelUdrea pe 11 Mai 2023, 22:57

Doi ZeceSB-isti impartiali. Mi-e greață.

Și de ce ne ar interesa pe noi stările tale ?Vrei sa ne anunti și când te trece un part ?

mafa
mafa  •  12 Mai 2023, 02:13

Ati lasat-o pe ana ati luat-o pe dana !!!...nu va mai intelege nici dracu.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează