INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ 0-1

Englezii de la The Sun ne lasă mască! Pe cine au desemnat omul meciului în victoria celor de la CFR Cluj

sursă foto: uefa.com
sursă foto: uefa.com

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 15:21

Cotidianul The Sun a scris că Manchester United a aliniat o echipă cu multe rezerve pentru a-şi odihni titularii în perspectiva meciului cu Manchester City din campionat şi l-a numit omul meciului pe Danny Welbeck, deşi Luis Alberto a înscris un gol magnific, iar Mario Felgueiras a avut multe intervenţii excelente.

"Manchester a avut cele mai bune ocazii în prima parte a meciului. După cinci minute, Giggs a executat un corner, dar lovitura de cap a lui Welbeck a lovit plasa laterală. Apoi, Welbeck l-a forţat pe Felgueiras să aibă o intervenţie superbă la lovitura sa de cap. United a continuat să menţină presiunea, iar până la pauză lobul încântător al lui Rooney a fost îndepărtat de Felgueiras.

Manchester United a aliniat o echipă slăbită în meciul cu CFR în perspectiva partidei cu Manchester City din weekend. Meciul cu CFR a reprezentat a prezenţă cu numărul 200 a lui Alex Ferguson în competiţie. Dacă vor juca la fel împotriva lui City, atunci vor pierde. Da, vor fi zece schimbări în meciul viitor şi da, nu mai aveau pentru ce să joace, dar slăbiciunile în faza defensivă au fost un trend în acest sezon.

Echipa din meciul cu CFR a avut parte de ceva experienţă, cu jucători precum Wayne Rooney, Javier Hernandez, Danny Welbeck, Ryan Giggs şi, mai târziu, Scholes", scrie The Sun, potrivit Mediafax.

Iată caseta meciului din The Sun:

542264-cfr.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
razvan99x
razvan99x  •  07 Decembrie 2012, 09:34
Postat de jocuri pe 06 Decembrie 2012, 19:39

ma fratilor sunt sigur ca multi nu agreem acest club numit STEAUA (din anumiti factori) dar totusi suntem romani si CORECT ar fi ca in aceasta seara sa fim romani adica sa tinem cu STEAUA.

Comentariul tău...pai cine nu tine cu steaua ? am tinut chiar si cu "urinea" urziceni :D

razvan99x
razvan99x  •  07 Decembrie 2012, 09:32

pe site-ul asta au intrat retardatii ???? atentie mare

razvan99x
razvan99x  •  07 Decembrie 2012, 09:30

niste ciudosi de englezi nu accepta infrangerea. sunt cu nasu pe sus

Vezi toate comentariile (51)
Comentează