INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RB SALZBURG - NAPOLI 2-3

Erling Haaland a făcut în 3 meciuri ce a reușit Cristiano Ronaldo în 32!

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2019 13:33

Erling Haaland, tânărul atacant norvegian al lui Salzburg, este golgeterul Ligii Campionilor și este primul în istoria competiției cu 6 goluri în primele trei partide jucate în grupele CL. Echipa sa a pierdut meciul cu Napoli, scor 2-3.

„Tricolorii" au scăpat de Erling Haaland, mașinăria de goluri norvegiană, dar alții l-au avut față în față pe tânărul bombardier al lui RB Salzburg. Apărarea lui Genk a fost anulată total, nici Liverpool nu i-a rezistat, iar Napoli a suferit și ea. 

Trei goluri, un gol, două goluri. Șase goluri în primele trei meciuri jucate în grupele Champions League de blondul de 19 ani. O premieră în istoria Ligii! 

Pentru a înscrie de trei ori în cea mai importantă competiție continentală, Messi a disputat 17 partide, în timp ce Cristiano Ronaldo nu a înscris trei goluri decât în 32 de întâlniri!  

Fiul lui Alf-Inge Haaland, fost fundaș la Nottingham, Leeds și Man. City, este golgeterul CL 2019-2020. Înaintea celor mai bine cotați atacanți ai momentului. Lewandowski, Kane, Gnabry și Sterling. Fără să-i mai amintim pe Messi și Ronaldo. 

Top golgeteri în Ligă 2019-2020 

1. Haaland (Salzburg) 6 
2. Lewandowski (Bayern) 5 
3-6. Gnabry (Bayern) 4 
Sterling (Man. City) 4 
Kane (Tottenham) 4 
Oršici (Dinamo Zagreb) 4 

 

20 de goluria înscris Haaland în 20 de meciuri la Salzburg în acest sezon (are și 5 pase decisive)

12 milioane de euroeste cota atacantului norvegian, potrivit transfermarkt.de

Vezi și:

AJAX - CHELSEA 0-1 // VIDEO Ovidiu Hațegan i-a pus la punct pe oamenii lui Frank Lampard » I-a cerut să se ridice de pe bancă pentru a-i da cartonașul galben

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează