INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CHELSEA 1-1 (3-4 DUPĂ PENALTY-URI)

Erou de ziua lui » Petr Cech, două penalty-uri apărate în finală!

Petr Cech a fost decisiv în finala cu Bayern
Petr Cech a fost decisiv în finala cu Bayern

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 20 mai 2012 02:00

Portarul lui Chelsea şi-a făcut cadou Liga chiar în ajunul împlinirii vîrstei de 30 de ani

Petr Cech nu mai are nevoie de tort, astăzi, cînd face 30 de ani. Cadoul şi l-a făcut aseară, pe Fussball Arena: Liga! Portarul lui Chelsea s-a numărat printre eroii lui Chelsea.

Chiar dacă n-a avut reacţie la golul lui Muller, de 1-0, portarul ceh şi-a salvat echipa mai întîi în prelungiri. La 1-1, el a parat penalty-ul executat de Robben şi a dus practic finala la penalty-uri.

Lovituri de departajare pentru care s-a pregătit în mod special şi era convins că "dacă vom mai ajunge acolo, nu vom mai pierde ca-n finala de la Moscova, cu Manchester United". Şi-a intuit bine.

Îi studiase pe jucătorii lui Bayern. Ştia cum bate fiecare şi s-a văzut. A ghicit colţul la fiecare dintre loviturile adversarilor şi a apărat-o pe cea executată de Olici. Restul l-a făcut bara porţii sale, la şutul lui Schweinsteiger. Şi acum bea şampania chiar din mult rîvnitul trofeu.

"Ştiam că dacă vom ajunge în finală nu vom mai pierde, ca în 2008. Acesta a fost momentul nostru" (Petr Cech, portar Chelsea)

"Cînd îi un asemenea tip în poartă, ca Petr Cech, trebuie să crezi. Echipa a fost uimitoare, n-am renunţat nici un moment, am luptat pînă la capăt" (Didier Drogba, atacant Chelsea)

6 mingi a parat Cech aseară, în cele 120 de minute ale finalei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
shmumax
shmumax  •  20 Mai 2012, 19:11
Postat de shmumax pe 20 Mai 2012, 19:09

SOPERPORTAR !!!! E unul dintre cei mai buni portari din Europa , fara dubii .

pupufcu ai mare dreptate , se vede ca pricepi fotbal , bv .

shmumax
shmumax  •  20 Mai 2012, 19:09

SOPERPORTAR !!!! E unul dintre cei mai buni portari din Europa , fara dubii .

dead9mm
dead9mm  •  20 Mai 2012, 13:30
Postat de romanderoman pe 20 Mai 2012, 12:26

Robben, Olic, Scweinsteiger parca sunt 3 !

Scweinsteiger a dat in bara.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează