INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA D / BENFICA - SAHTIOR 0-1

Europa in sut!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

"Minerii" lui Mircea Lucescu nu mai privesc ca pe un miraj calificarea in "optimile" Ligii. sahtior refuza sa mai joace un rol decorativ in Liga Campionilor. Mircea Lucescu vrea sa fie bagat in seama de granzii Europei dupa ce si-a pavat drumul spre "optimi" cu inca un triumf rasunator. Acel 2-0 cu Celtic n-a fost un accident, iar lovitura data la Lisabona, 1-0 cu Benfica, vine sa confirme ca patronul Ahmetov nu a investit in vint 60 de milioane de euro in vara intr-o spectaculoasa campanie de transferari. "Stranierii" lui Lucescu, inclusiv Rat, au facut diferenta.

Pe "da Luz" n-au mai punctat Brandao si Lucarelli, ca in prima etapa, dar a marcat un alt brazilian: Jadson, pe care vicleanul tehnician roman il anuntase indisponibil! "Rezultatul este logic. Am jucat bine, i-am dominat si ne-am creat multe situatii de gol. Am studiat foarte bine adversarul si ne-am organizat mai bine decit Benfica. Pacat ca n-am profitat pe contraatac de toate sansele avute si, in final, portughezii au presat si ne puteau egala! Am obtinut trei puncte importante, care ne dau incredere inaintea partidei cu AC Milan", a explicat Mircea Lucescu.
si cu noroc, la transversala lui Di Maria in prima repriza si la mingea salvata de pe linia portii de Cigrinski in minutul 89, sahtior e liderul grupei, privind de sus la campioana Europei.

"Rezultatul e logic. Am dominat-o pe Benfica si trebuia sa batem la o diferenta mai mare"

"Am incercat sa-i izolam pe Rui Costa, Di Maria si Rodriguez, fortindu-i sa joace cu mingi lungi"
Mircea Lucescu


"Foarte puternici"
Jose Antonio Camacho si-a laudat cu fair-play invingatoarea. "sahtior si-a facut o trupa foarte puternica. Are jucatori buni, dispune de multi bani si cred ca in acest sezon a surprins placut si se poate bate pentru calificarea in optimile de finala. La momentul de fata, Benfica, Milan si sahtior au cei mai buni fotbalisti si cei mai valorosi antrenori din grupa, insa doar la sfirsit vom vedea cine va reusi. Problema noastra a fost ca n-am izbutit sa marcam din atitea ocazii, mai ales pina la pauza. Au facut-o adversarii si gata", a spus antrenorul portughezilor.

"Degeaba i-am presat si am avut destule ocazii daca mingea n-a vrut sa intre in poarta"

"Ne-a lipsit doar golul pentru a capata moral. Am nevoie de timp sa construiesc o echipa puternica"

"sahtior si-a facut trupa foarte puternica. Are jucatori buni, bani si se va bate la calificarea in optimi"
Jose Antonio Camacho

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează