INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ

EXCLUSIV Pesici face radiografia adversarei lui CFR Cluj în preliminariile Champions League » De unde vine pericolul + ce zice de Dinamo

Ivan Pesici în tricoul actualei sale echipe
Ivan Pesici în tricoul actualei sale echipe

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2019 17:01

Ivan Pesici (27 de ani) a făcut o radiografie a Kazahilor de la FC Astana, adversara lui CFR Cluj în turul I preliminar al Champions League. Fostul dinamovist joacă de jumătate de an în Kazahstan, la Șahtior Karagandy (locul 7), fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai primei ligi, de multe ori în echipa etapei.

Astana - CFR Cluj? Uff, o să fie un meci dificil. Amândouă sunt echipe bune. Acum, ce să zic? Eu am învins în meciul cu Astana și am fost declarat jucătorul partidei. Chiar o să fie un duel echilibrat. Cred că ambele echipe au aceeași calitate. Aș spune șanse 51 la sută Astana, 49 la sută Clujul.

Astana a ajuns să joace an de an în cupele europene, a crescut, are experiență. În plus, au foarte mulți fotbaliști din naționala Kazahstanului. Cei mai buni fotbaliști sunt croații Tomasov și Rukavina și românul vostru Rotariu. Foarte periculoși. Șansa CFR-ului ar putea fi că Astana trece printr-o criză de rezultate, locul 1 în Kazahstan le este în pericol. Tobol are 3 puncte în minus și două meciuri mai puțin. O să fie un sezon tare interesant”, a declarat Pesici pentru GSP.RO.

CFR Cluj - Astana, în turul 1 al UCL. Se califică ardelenii?

DA
NU

„Câinii” l-au uitat în Kazahstan

Fotbalistul vrea să rezolve și situația sa contractuală, mai ales că este împrumutat de Dinamo până la finele lui 2019 la Karagandy.

„Aștept un semnal de la conducerea clubului ca să știu ce și cum”, a comentat croatul. Roș-albii au opțiunea de a-l readuce în Ștefan cel Mare, însă Eugen Neagoe nu are momentan în plan acest lucru.

4 goluri a reușit Pesici în 14 meciuri pentru Șahtior Karagandy

FC Astana și CFR Cluj vor juca în primul tur preliminar din Liga Campionilor. Prima partidă se va juca la Astana, în Kazahstan, pe 9-10 iulie. Returul are loc la Cluj, pe 16-17 iulie. În timp ce turul doi al UEFA Champions League va avea loc pe 23/24 și 30/31 iulie.

Citește și:

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, CFR Cluj - FC Astana // CFR Cluj și-a aflat adversara din primul tur al Ligii Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1017387414979881
Dragan Ionel  •  18 Iunie 2019, 18:28

Cat timp va fi *** de bulanescu, nu se poate face performanta: Ion Gheorghe dat degeaba in conditiile in care nu avem suficienti jucatori under 21, Fabianni pierdut din cauza ca precontractul a ajuns la echipa concurenta, dati afara Mandanda, Cristovao si Gordon si adus rauta, mentinuti in lot nulitati ca filip, serban, popa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează