INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL ÎN LIGA CAMPIONILOR

EXCLUSIV Radio GSP »Marius Stan: "În acest moment, Naţional Arena nu este aptă pentru Liga Campionilor"

Naţional Arena încă nu este aptă pentru jocurile de Liga Campionilor
Naţional Arena încă nu este aptă pentru jocurile de Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 20:46

In-cre-di-bil! Stadionul de 234 de milioane de euro făcut de Primăria Bucureşti poate găzdui meciuri de Champions League doar dacă sunt realizate nu mai puţin de 15 modificări! "Nu-mi vine să cred. Vom fi nevoiţi să facem noi modificările pentru a juca meciurile cu Manchester United, Benfica şi Basel pe Naţional Arena. Altfel, UEFA nu ne lasă să jucăm acasă", a declarat în direc la Radio GSP Marius Stan, preşedintele Oţelului!

Şi mai greu de crezut este că acum constructorul refuză să facă aceste modificări "pentru că, invocă, nu au fost stipulate în contract. Primăria, proprietarul, nu are o societate de administrare, aşa că nu are cine să se ocupe de asta. În ultimă instanţă va trebui să facem noi aceste modificări", a completat Marius Stan.

UEFA a dat şi termen o săptămînă pentru remedierea acestor probleme! Printre modificările care trebuie făcute:
-schimbarea intrării antrenorului în sala de conferinţe prin altă parte decît printre ziarişi, cum se întîmplă acum, din motive de securitate. Nu se poate muta doar masa deoarece cablurile pentru camerele de luat vederi sînt trase pe sub podea, în partea cealaltă!
-bară curentă la scări pentru urcarea spectatorilor, pentru un acces mai facil
-modificarea numerotării scaunelor de la lojă, care acum este făcută incorect
-amenajarea unui studio UCL pentru deţinătorul de drepturi

Ca să facă haz de necaz, Marius Stan a lansat şi un anunţ publicitar la Radio GSP: "Club de fotbal participant în Liga Campionilor căutăm societate de construcţii care să definitiveze într-o săptămînă solicitările UEFA".

În plus, o informaţie şi mai greu de crezut este aceea că, încă, nu se ştie care este preţul pentru închirierea stadionului. "Primăria, sau ce departament s-o ocupa de asta, face acum măsurători, calcule şi nu mai ştiu ce pentru a vedea care sînt costurile pentru chirie", a mai spus Stan

Citeşte AICI tot ce trebuie să ştii despre participarea Oţelului în Liga Campionilor: adversari, ore de start, preţuri bilete

În acest moment, România nu poate organiza meciuri de Liga Campionilor pe nici o arenă din România, nici măcar la Cluj, pe stadionul CFR-ului.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
botizan
botizan  •  03 Septembrie 2011, 15:17

Eu chiar sunt curios cum e numerotarea locurilor la tribuna VIP , si cum ar trebui sa fie ?( cu sirul lui Fibpnacci oare ?) Si nu are nici o legatura arhitectul neamt cu inginerii si dirigintii de santier romani care mai construiesc "cum se gandesc ei ca ar fii bine" , ma mir cum de nu au uitat ceva macara in stadion ...

botizan
botizan  •  03 Septembrie 2011, 15:11
Postat de dragosmc pe 02 Septembrie 2011, 23:12

E 234 mil de LEI .... adica pe la 55 mil euro... de unde 234 milioane euro... voi nici macar nu ganditi ...

tu nu gandesti prietene ..e 178 de milioane de EURO fara TVA

samertx
samertx  •  03 Septembrie 2011, 14:17

Aruncă un șmecher o piatră în baltă și toți proștii sar s-o scoată la mal. vdreams, mult respect!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează