INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

EXCLUSIV Veste excelentă primită de arbitrajul românesc » După mai mulţi ani de pauză vom avea un observator la un meci de Champions League!

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 12:33

Alexandru Deaconu, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, va superviza partida de marţi seară din grupele Champions League, dintre FC Porto şi Maccabi Tel Aviv.

Este pentru prima oară după foarte mult timp cînd România primeşte o delegare pentru observatori de arbitri în Liga Campionilor.

În partida de marţi seară de pe Estadio do Dragao din Porto, Deaconu va superviza o brigadă de arbitri din Franţa. La centru se va afla Clément Turpin, ajutat la cele două tuşe de Frederic Cano şi Nicolas Danos. Observatorul UEFA pentru acest meci este Patrick Mcgrath din Irlanda.

În urmă cu zece zile, fostul cavaler al fluierului a mai primit din partea UEFA un alt meci la care a fost supervizor, dar în preliminariile Campionatului European.  Deaconu a fost observator de arbitri la partida Spania - Luxemburg, care a avut loc pe Estadio Nuevo Municipal Las Gaunas din Logrono.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  18 Octombrie 2015, 22:18

E senzaţional! Ba chiar halucinant!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Octombrie 2015, 20:58
Postat de unico_biancorossi pe 18 Octombrie 2015, 12:49

cate pile are fesenistul asta frate... cel mai penibil arbitru pe care l-am vazut eu in divizia A, pe care o tot urmaresc de vreo 45 de ani : ciuri buri asta si-a arbitrat propria echipa si tot i-a fost frica sa nu piarda..) asa ca a trimis un verisor in tribuna a 2-a, de unde sa arunce cu o bricheta in teren, pentru a avea pretext sa opreasca meciul..)) si e delegat la.. unde ?.. UCL ? ma lasi ?..))) pile, nu gluma.

Securistule, fugi si intreaba jandarmeria cine a aruncat bricheta. Rapidistii adevarati stiu exact cine a fost, cum il cheama, din ce grupare e, mai termina cu propaganda bolsevicule, s-a terminat cu dezinformarile voastre securistice din decembrie 1989, trezeste-te amice fost student la "Stefan Gheorghiu", inca mai sunt oameni in tara asta care gandesc, nu mai se lasa manipulati de voi, fostii securisti...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Octombrie 2015, 20:50

Daca UEFA ar sti ce jaf face asta de trei ani il Liga I, i-ar retrage pasaportul de serviciu ! O sa ii spuna personal DNA-ul odata si odata !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close