INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ARSENAL, AZI, 21:45, DOLCE 1, GSP.RO

Fabio Capello mizează pe Bayern în acest sezon: ”Ancelotti are Liga în ADN”

În 2014, Ancelotti cucerea cu Real ultima sa Ligă, eliminând-o în semifinale, cu 5-0 la total, chiar pe Bayern // Foto: Guliver/GettyImages
În 2014, Ancelotti cucerea cu Real ultima sa Ligă, eliminând-o în semifinale, cu 5-0 la total, chiar pe Bayern // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 00:00

Fabio Capello le-a spus celor de la Bild că antrenorul italian îi poate duce pe bavarezi la trofeul așteptat din 2013.

Un italian îi încurajează pe fanii lui Bayern înaintea "dublei" cu Arsenal și ar paria că Ancelotti va triumfa iar în Ligă.

Capello zice că antrenorul bavarezilor poate aduce al 6-lea trofeu la München: "Carlo ajunge mereu în vârf. A dovedit-o și la Milan, și la Real. Are în ADN să câștige competiția".

Don Fabio, și el laureat al Ligii, aduce și argumente, în interviul din Bild: "Ancelotti e un tehnician fantastic. Dar are nevoie de ceva timp și Bayern trebuie să aibă răbdare până când jucătorii vor asimila noul stil".

În cele trei sezoane în care a ieșit campion al Europei, Carlo a ratat titlul. Locul 3 în Serie A (2003) și apoi locul 4 (2007), ambele la Milan, și locul 3 (2014) pe banca lui Real.

bayern arsenal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează