INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA

Fanii englezi au nevoie de viză pentru a asista la finala

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Reprezentanţii Ministerului de Externe din Rusia au anunţat miercuri că miile de suporteri englezi care vor să asiste la finala Ligii Campionilor, partidă care va avea loc la 21 mai la Moscova, vor avea nevoie de vize, în ciuda declaraţiilor primarului Moscovei, informează AFP.

Primarul Iuri Lujkov a declarat că fanii englezi care au bilet pentru finală nu au nevoie de vize pentru a intra în Rusia, dar Ministerul de Externe a precizat că va face tot posibilul pentru a permite ambasadei Rusiei de la Londra să elibereze vizele cât mai repede. "Condiţiile exacte vor fi anunţate după ce vor fi cunoscute cele două finaliste. Garantăm tuturor suporterilor că ambasada va examina din timp fiecare cerere de viză", a indicat ministrul într-un comunicat.

Finala Ligii Campionilor va avea loc la 21 mai, pe stadionul Lujniki, unde Manchester United va întâlni pe Chelsea sau Liverpool, fiind prima finală a competiţiei în care se vor întâlni două echipe engleze. Fiecare echipă finalistă va primi aproape 23.500 de bilete pentru suporteri.

Purtătorul de cuvânt al UEFA, William Gaillard, a declarat că speră ca autorităţile ruse să simplifice procedurile de obţinere a vizelor şi ca în următoarele 48 de ore să se ajungă la o concluzie în privinţa accesului fanilor englezi în Rusia.

 

 

sursa: News In

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  30 Aprilie 2008, 21:03

o sa faca rusii vreo 10 milioane numa din vize (100-1000$ in functie de urgenta)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează