INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - ATLETICO

Fără strategii murdare înainte de Atletico » Jose Mourinho a anunţat cine joacă şi cine va absenta

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 13:48

În această seară, de la 21:45, este programată a doua semifinală a Ligii Campionilor, liveTEXT pe GSP.RO. Chelsea întîlneşte pe Atletico, iar Jose Mourinho nu se poate baza pe toţi jucătorii echipei sale.

Suspectat că accidentările suferite de jucătorii săi sînt doar strategii, Jose Mourinho a explicat la conferinţa de presă înainte de meciul cu Atletico cine va evolua şi cine va absenta.

Cele mai importante reveniri sînt ale lui John Terry şi Eden Hazard: "Căpitanul meu joacă la acelaşi nivel ca atunci cînd am părăsit Chelsea în 2007, este foarte simplu. Va evolua cu Atletico. Şi Hazard este pregătit", a spus Mourinho.

În schimb, Petr Cech nu poate evolua din cauza unei accidentări. "Este pregătit, are dorinţă, dar condiţia sa nu-i dă şansa să joace", a precizat Mourinho.

Cech şi Terry s-au accidentat în partida de la Madrid, portarul la umăr, în minutul 18, în timp ce fundaşul englez la gleznă, în minutul 73.

Imediat după meci, antrenorul Jose Mourinho anunţa că Cech va fi indisponibil pînă la sfîrşitul sezonului, în timp ce Terry va reveni pe teren pînă la finalul lunii mai, cînd este programat şi ultimul act al competiţiei continentale.

Accidentat la coapsă, mijlocaşul belgian Eden Hazard nu a mai jucat de la manşa retur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, cu PSG, disputată la 8 aprilie.
615202-echipe-chelsea-atletico-madrid.png

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
dommon
dommon  •  30 Aprilie 2014, 23:57
Postat de vl1717 pe 30 Aprilie 2014, 12:11

atletico nu are nicio sansa....e prea bun Mou sa scape finala printre degete!

ce zici ma, mou e prea bun? :)) mou nu e in primii 10 antrenori din lume in momentul asta, si din 2010 e chiar mediocru...la ce echipa are acum la chelsea, la ce echipa a avut la real, ar fi trebuit sa joace mult mai bine, dar e prea fricos sa incerce ceva mai mult....vrei sa-ti spun statisticile din meciurile cu city, cu liverpool? posesie 35%, de 3-4 ori mai putine suturi la poarta si cornere....o echipa mare care se respecta nu sta cu fundul in poarta in halul asta

dommon
dommon  •  30 Aprilie 2014, 23:54
Postat de alexbibirica1 pe 30 Aprilie 2014, 15:14

sper ca echipa Chelsea Londra sa elimine mizeria din madrid !

mizerie esti tu ma, si chelsea...compari jocul celor 2 echipe, una joaca deschis, frumos, peste jucatorii pe care ii are si alta joaca las, fricos, fundul in poarta, inchis s-au calificat pe merit in finala, si chiar ma bucur ca mou a ramas cu buza umflata si in chl, si in premier league

valiii
valiii  •  30 Aprilie 2014, 20:17
Postat de ovidiu_3003 pe 30 Aprilie 2014, 12:25

Mou stim ca tu ramai cel mai bun ...indiferent cine se va califica azi ...Te iubim !!!

mou stim? te iubim ? cine esti tu ma rahat cu ochi? :))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează