INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF - FARUL 3-0

Discurs furibund în direct! Farul, luată la țintă din studio: „Unde ne îndreptăm, oameni buni! Ne cam facem de râs peste hotare! Să acceptăm că suntem foarte jos! ”

Farul n-a contat în returul cu Sheriff Tiraspol / foto: Cristi Preda (GSP) +35   FOTO
Farul n-a contat în returul cu Sheriff Tiraspol / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 08:02 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 09:20

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a „livrat” un discurs furibund la adresa celor de la Farul, imediat după ce constănțenii au fost umiliți de Sheriff Tiraspol (0-3, 1-3 la general) și au părăsit încă din primul tur preliminariile Champions League.

  • Eliminată din UCL, campioana României „retrogradează” direct în turul 2 preliminar din Conference League. Adversara de acolo va fi Urartu, campioana Armeniei.

„Farul nu s-a ridicat la nivel. Sheriff, ca experiență, e net superioară. În ultimii ani, Sheriff a fost o prezență constantă în cupele europene. Acum, ei au schimbat aproape tot lotul, au adus 18 jucători, sunt în perioada de pregătire, au avut vreo trei meciuri amicale cu echipe din Moldova.

Calitatea jucătorilor... Asta ar trebui să ne dea de gândit tuturor. Cum naiba reușește Sheriff să aducă astfel de jucători? Noi găsim doar amatori din liga a patra, liga a cincea, liga a șasea și îi facem Messi și Maradona. E jenant! Să ne aducem aminte că anul trecut ne-a eliminat campioana Armeniei (n.r. - Pyunik Erevan). Anul ăsta, Moldova. Acum doi ani, în Conference League, ne elimina o echipă din Albania, Tractorul sau nu știu care Lokomotiva din Tbilisi. 

Discurs furibund în direct! Farul, luată la țintă din studio: „Unde ne îndreptăm, oameni buni! Ne cam facem de râs peste hotare! Să acceptăm că suntem foarte jos! ”
Daniel Stanciu / Captură GSP Live

Unde ne îndreptăm, oameni buni? Am văzut astăzi jucători care nu sunt capabili să facă diferența. Acum doi ani, Sheriff s-a dus în grupe cu buget de 8 milioane de euro. Vedeți unde a fost Sheriff în ultimii ani! Noi cerem milioane pe niște jucători, îi promovăm peste tot... Suntem foarte zmei, dar când ieșim puțin peste hotare ne cam facem de râs, ne facem de râs rău”, a „tunat” Daniel Stanciu, la „Digi Sport Special”. 

Noi trebuie să acceptăm că suntem foarte jos. E momentul unor critici constructive, trebuie să identificăm problemele și să venim cu soluții.

- Daniel Stanciu

Nu scăpăm de Armenia! Urmează Farul - Urartu în Conference League

Adversara Farului în turul 2 preliminar din Conference League va fi Urartu, campioana Armeniei.

Armenii au fost eliminați în primul tur preliminar al Ligii Campionilor de Zrinjski, campioana Bosniei. A fost o „dublă” dramatică. Zrinjski a câștigat 1-0 în deplasare, dar a fost întoarsă marți, după un adevărat thriller. Bosniacii au deschis scorul, dar Urartu a întors rezultatul și a dus meciul în prelungiri cu un gol în minutul 90+1!

Farul va disputa turul contra lui Urartu acasă, la Ovidiu, pe 27 iulie. Returul este programat o săptămână mai târziu, pe 3 august, în Armenia.

Urartu a pus mâna în vară pe cel de-al doilea titlu din istoria clubului, reușind să câștige și Cupa Armeniei. În toată istoria clubului au reușit să elimine un singur adversar în cupele europene, pe Lokomotiv Tbilisi, în 2005. În rest, 15 „duble” în care armenii au fost învinși. Victoria cu Zrinjski (în statistică se contabilizează rezultatul de la finalul prelungirilor) este prima după 10 înfrângeri consecutive!

VIDEO Dumitru Dragomir, acid după Sheriff - Farul 3-0: „Suntem în găleată, la pământ!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, necruțător cu Farul: „Suntem în găleată, la pământ! Nu ne mai batem nici cu Malta și Luxemburg!” » Critică invențiile lui Hagi: „Parcă ar fi de mămăligă!”

Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”

Scandal după eliminarea FaruluI! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Sega
Sega  •  19 Iulie 2023, 17:20

Pai nu toată suflarea fotbalistică din România își dorea sa câștige Farul campionatul sau oricine altcineva mai puțin echipa oierului? Acum luați cu pâine. Farul este o echipa care vrea sa producă doar bani, nu și performante.

Fadiez
Fadiez  •  19 Iulie 2023, 11:09

Pazea URARTU, vine FARUL:)

Reyzen30
Reyzen30  •  19 Iulie 2023, 11:00

A iesit si asta din sant sa vorbeasca ,dupa ce a adus toate gloabele de prin africa la echipele pe unde a fost si a luat comisioane mai mari ca fotbalistii !! S-a trezit lupu moralist !! Pe unde a fost s-a ales prafulde echipe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează