INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND

Față în față cu idolul » Mesaj pentru Cristiano Ronaldo: "Îți mulțumesc că mă motivezi în fiecare zi!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 21:16

Borussia Dortmund și Real Madrid au terminat la egalitate, scor 2-2, în meciul de marți seară din UEFA Champions League.

Pe lângă remiza obținută, Emre Mor, puștiul Borussiei, cu siguranță nu va uita întâlnirea cu idolul său, Cristiano Ronaldo.

Trimis în teren de Thomas Tuchel cu 13 minute înainte de final în locul lui Guerreiro, Mor, 19 ani, și-a îndeplinit visul de a juca împotriva lui Ronaldo.

16.000.000€a plătit Borussia în schimbul lui Emre Mor

1 golîn 2 partide din Bundesliga a reușit până acum fostul internațional danez de tineret, actual internațional turc

La finalul partidei, tânărul internațional turc a mers glonț la portughez, l-a îmbrățișat, postând apoi pe Instagram un mesaj emoționant, prin care îi mulțumește portughezului.

"Nu-ți visa viața, trăiește-ți visul. Îți mulțumesc că mă motivezi în fiecare zi, Cristiano! Mulțumesc tuturor fanilor BVB care ne-au încurajat masiv în această seară!", a scris jucătorul adus de la Nordsjæland în această vară.

sursa: squawka.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close