INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN (MARȚI, 21:45, DOLCE 1, PRO TV, GSP.RO)

Față în față cu istoria » Borna impresionantă pe care o va atinge Sergio Ramos cu Bayern

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 17:42

Anunțat titular, spaniolul Sergio Ramos va atinge o bornă impresionantă în meciul din această seară cu Bayern Munchen, din sferturile Ligii Campionilor.

Fundașul spaniol de 31 ani va bifa meciul cu numărul 100 în Champions League pentru Real Madrid, performanță ce îl va situa pe locul patru în topul all-time al clubului spaniol.

Dintre jucătorii ce au evoluat la Real de-a lungul timpului, Iker Casillas e lider în acest clasament, cu 150 meciuri.

Goalkeeper-ul e urmat de Raul Gonzalez, atacantul ce a bifat 130 de meciuri în Liga Campionilor,  dar și de fundașul Roberto Carlos, cu 107 apariții în cea mai tare competiție intercluburi. 

  • Real Madrid - Bayern Munchen, meci contând pentru returul sferturilor Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
neaga1900
neaga1900  •  19 Aprilie 2017, 00:11

Citat"Mda: fiecare cu ghinionul lui! Nu era deloc de digerat pt Madrid sa fii eliminat cu un penalty ce nu a fost si un autogol! La Casemiro a fos penalty daca o spun pana si comentatorii germani de la zdf....De frustati sunt satul! Pt mine nu conta cine se califica- imi plac amandoua echipele, desi fiind in Germania poate trebuia sa fiu cu Bayern." :D

para.para
para.para  •  18 Aprilie 2017, 22:27

Față în față cu istoria » Borna impresionantă pe care o va atinge gsp in aceasta seara. V-or depasi 100 de articole pe zi dedicate lui fcsb si lui becali.

neaga1900
neaga1900  •  18 Aprilie 2017, 20:20

Dupa ce au scapat doar cu 1-2 in tur, Bayern isi va vinde greu pielea azi, beneficiind si de serviciil lui Lewa... La prima vedere un 0-2 pare greu de realizat, dar daca reusesc sa marcheze devreme, germanii pot produce ce azi se poate numi surpriza! Imi plac ambele echipe incat nu am un favorit: cel mai bun sa se califice!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează