INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, AZI, 21:45, GSP.RO DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Avertisment pentru steliști de la Boloni: "Scorul din tur e fals"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 10:38

Ladislau Boloni (64 de ani), fost jucător la Steaua și antrenor la Sporting Lisabona, a prefațat meciul pe care cele două echipe îl vor disputa în această seară, în returul din play-off-ul Ligii Campionilor. 

"Eu văd un meci greu. Este foarte important ca Steaua să nu primească repede gol, echilibrul s-ar rupe în acest caz. Va fi un meci dificil pentru ambele echipe.

Cred că Sporting e favorită în continuare, dar sper ca acest lucru să fie răsturnat. Acel 0-0 din tur e un rezultat fals deoarece Sporting oricând este capabilă să marcheze un gol, iar apoi lucrurile ar deveni deosebit de dificile pentru Steaua.

Tot ce contează e un rezultat pozitiv și îmi doresc din tot sufletul ca Steaua să se califice", a declarat Boloni, la TV Digi Sport. 

  • FCSB - Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.


Click pe imagine pentru zoom!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  23 August 2017, 16:51

Sunt sigur ca Boloni n-a folosit deloc in acesta declaratie numele Steaua. Astea sunt inventiile mediocrilor de la gsp.

sasha8777
sasha8777  •  23 August 2017, 13:57

Loti lasa-ne

939271716140965
Manu Ion  •  23 August 2017, 12:35

Are dreptate Loti ! Scorul este fals dar nu spune pt cine ? Trebuia sa fie 2-0 pentru Steaua Loti !!! De ce nu mentionezi ? de unde iesti asa sigur ca marcheaza Sporting la Bucuresti ??? Oare Anderlecht a marcat in 1986 la Bucuresti ??? Cota cam aceeiasi era ca la meciul de diseara,nimeni nu dadea stelei de atunci nici-o sansa si au invins cu 3-0.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează