INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

FCSB - Sporting Lisabona // Lusitanii nu au unde să se antreneze, un dinamovist vine cu o propunere surprinzătoare: "Duceți-vă în Ghencea"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 17:52

Marius Niculae, fostul jucător al lui Sporting Lisabona, a dezvăluit că oficialii echipei portugheze i-au solicitat să le facă rost de un teren unde să se antreneze în ziua partidei cu FCSB.

Pentru a proteja gazonul, lusitanii au decis să nu facă antrenamentul oficial pe Arena Națională, așa că Marius Niculae le-a propus o variantă surprinzătoae: stadionul Ghencea, pe care echipa lui Gigi Becali nu mai are acces de peste doi ani. 

"M-au rugat să-i ajut cu un teren pentru mâine dimineață, pentru că pe Arena Națională nu vor să se antreneze, pentru a proteja gazonul.

Miercuri e posibil să se antreneze în Ghencea. Eu le-am dat mai multe variante. Cea mai apropiată e Ghencea. Cei de la Sporting știau că această bază e a steliștilor, nu înțelegeau. Mi-a luat câteva minute să le explic. Azi s-au antrenat la Chiajna, dar e departe și miercuri nu mai pot merge tot acolo", a declarat Marius Niculae, la TV Dolce Sport.

Citește și: FCSB - Sporting // Sporting, nevoită să ia o măsură ciudată din cauza gazonului de pe Arena Naţională

  • FCSB  - Sporting Lisabona se joacă miercuri, de la ora 21:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1425838917717550
John Milne  •  23 August 2017, 04:02
Postat de randoom_._ pe 22 August 2017, 19:51

pai tu esti obsedat de becali. numai tu ii sorbi toate cuvintele. tu nu ai mai calcat in Romania de ani buni si vorbesti de Steaua,bai infractorule. Eu nu inventez ca tine lucruri si nu imi faci zeci de clone pe un site de sport,ca tine,bai moflea. fara sa cada sub absolut nicio incidenta,becali putea schimba numele in Steaua Romania sau Steaua Bucharest,pentru ca pe numele Steaua nu are nimeni drepturi,dar el a vrut sa faca asta,pentru ca sa demonstreze in ultima instanta(cea care conteaza,in momentul ala,nu mai exista alta cale de atac si totul este definitiv si irevocabil) ca el este de buna credinta. asta a fost tot. iti spun din surse sigure ca daca nu iese cum trebuie,pur si simplu revine la numele Steaua,ca o sa fie Romania sau Bucharest,nu conteaza,dar o sa fie Steaua numele,cum a fost si pana in martie 2017,chit ca daca aveau aia ceva decizie,trebuia schimbat numele inca din decembrie 2014. dar noi am jucat in europa,numai cu numele Steaua pana in martie 2017.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rinist
rinist  •  22 August 2017, 21:32
Postat de bigd pe 22 August 2017, 20:50

Unde ai fost in vacanta? Pune si tu o poza, sa vada ***:)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigd
bigd  •  22 August 2017, 20:50
Postat de catalynn pe 22 August 2017, 20:10

Cine ti-a spus bai tie ca nu am calcat in Romania de ani de zile?! Iar fabulezi?! Sau iar ma crezi Magheru sau Adriann?! E adevarat ca si calatoresc mult, tocmai m-am intors dintr-o vacanta de 3 sapt pe niste meleaguri cu ape turcoase si l-am confuzat pe bietul Stucan cu IPul (era ba cu 190 bat cu 200 :-) ) insa nu imi place sa ma laud cu asta, prefer sa crezi ca spal veceuri ca amicii tai :-)))Te-am prins cu miciuna esti doar un slujitor becalist care uraste adevarata Steaua, nimic altceva! In trecut mai ca te credeam ca esti un om rezonabil gen Saviola sau Grandetorito, chiar si Forever desi cand il cauti mai da cate un pupic dulce fcsbului :-)

Unde ai fost in vacanta? Pune si tu o poza, sa vada ***:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează