INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, MIERCURI, 23 AUGUST, GSP. DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // VIDEO Jandarmii au descins peste bișnițarii de la Arena Națională

Foto: Facebook/@jandarmeria.capitalei
Foto: Facebook/@jandarmeria.capitalei

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 14:51

Într-o acţiune desfăşurată în zona Arenei Naţionale, Jandarmeria Bucureşti a confiscat 22 de bilete pentru meciul dintre FCSB şi Sporting, vândute de o persoană la suprapreţ.

Tichetele vor fi returnate organizatorului, iar persoana care le comercializa ilegal a fost amendată cu 1.000 de lei, se arată un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

"Jandarmii vor supraveghea zona Arenei Naţionale pentru descurajarea acestui fenomen generat de interesul mare pentru această partidă.

Jandarmeria Capitalei #recomandă suporterilor să nu achiziţioneze bilete din astfel de surse şi să nu încurajeze această practică întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate", se mai arată în mesajul instituţiei. 

Într-un dialog purtat luni în emisiunea GSP Live, jurnalistul Costin Ștucan a avut un dialog halucinant cu unul dintre cei care comercializează bilete pe OLX: 

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
grandetorito
grandetorito  •  22 August 2017, 16:33
Postat de grandetorito pe 22 August 2017, 16:11

Ce va mai place limba romana... "GSP Live a sunat un vânzător de bilete la FCSB - Sporting from Gazeta Sporturilor on Vimeo."

Cu placere! ;)

samertx
samertx  •  22 August 2017, 16:28
Postat de bigd pe 22 August 2017, 16:23

Am auzit ca i-ati ajuns pe aia de la Vaslui in clasamentul coeficientilor UEFA. Felicitari!

La anul, ;((

bigd
bigd  •  22 August 2017, 16:23
Postat de samertx pe 22 August 2017, 16:04

Ștucan e tare, l-a nimerit pe unul din Slatina. avea 4 de vânzare. :)) La știrile de dimineață se plângea unul din Buzău că a prins coadă pe DN 2 și are 1100 de vasluieni în fața lui la coada organizată. :)

Am auzit ca i-ati ajuns pe aia de la Vaslui in clasamentul coeficientilor UEFA. Felicitari!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează